Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z tesciami

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z przyszłymi teściami, otóż ciągle wtrącają sie w nasze życie mowia nam co mamy robic kazali mi iść do szkoly dla dorosłych. Powiedzieli ze jak chcemy wziąć ślub to ja musze mieć umowę na stale a jeszcze nie mam pracy. Chce wyjechać za granice to karzą mi szukać pracy tutaj.

Gość gość
Na razie Twoim głównym problemem jest chyba jednak ortografia ;)

Gość gość
Dokładnie! Cha..cha..cha.

Gość gość
Aby z tym się uporwać musisz ustalić wspólny plan z facetem. Sama nic nie zawalaczysz - jeśli razem coś postanowicie, zaplanujecie to będzie to brzmiało inaczej. To muszą być "wasze" plany a nie "twoje".

Gość gość
Przyszli tesciowie, nie moga ci rozkazywac to zycie twoje I twojego przyszlego meza! To on powinnien z mimi porozmawiac , ze ich postepowanie w stosunku do twojej osoby jest niewlasciwe, jesli on tego nie zrobi , nie powie ze maja sie miewtracac do waszego zwiazku to wszystko zrujnuja, bo z czasem stanie sie to bardzo meczace

Gość gość
Juz jest męczące a najgorsze jest to ze on ciągle pyta sie ich o zdanie i to co oni powiedzą to on mnie nakłania żeby tak robic bo "sa starsi i wiedza lepiej"

Gość gość
zamień faceta na islamistę. on i jego rodzina zupełnie ci wybiją pierdoły ze łba. Głupie prowo potrzebuje równie głupiej "porady" jak moja. buahahahaaaaaaa

Gość gość
Jesli on slucha sie rodzicow, to sie powaznie zastanow! bo jesli cie kocha to ty powinnas byc na pierszym miejscu nie rodzice! Wspolczuje bo widze ze bedziesz miala problem, bo prawdopodobnie to taki mamin synek dla ktorego najwazniesi sa rodzice

Gość gość
Wez sie nie wypowiadaj bo sie cb nie pytam. Pozatym ile masz lat dziecko? I dlaczego masz takie niskie IQ

Gość gość
Juz nie wiem co mam robic. Czy wgl kiedyś to sie zmieni

Gość gość
Islamisty chyba tb potrzeba żeby ci w głowie poukladal

Gość gość
Zmieni, jesli sie naprawde kochacie to dojdziecie do porozumienia! I przetrwacie wszystko, musisz z nim poprostu porozmawiac ,powiedziec co cie boli I czym cie rani, co ci lezy na sercu! Nie mysl sobie ze skrzywdzisz go gdy mu o tym powiesz, skrzywdzisz siebie jesli nic z tym nie zrobisz