Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ci co mysla

Polecane posty

Gość gość

Ze życie wieczne mogą miec bez Krzyza to klamia mowi o tym Biblia sw Pawel o wrogach krzyza. Krzyz w zyciu nie oznacza nie osiagniecia szczescia. Ale uciekanie od krzyza i pojscie w brak cierpienia w ucieczke od cierpienia np. hedonistyczne zycie- to krok wstecz od Boga. I to duży.

Gość gość
Tak to prawda ale nie zapominaj ze oprócz cierpienia w zyciu, milosc prowadzi do życia wiecznego i jest odpowiedzią. "Milosc przykrywa wiele grzechow" Mowil w liscie Św. Piotr

Gość gość
Krzyz dokładnie oznacza nieosiągnęcie szczęścia. Jeśli ktoś ciągle choruje to raczej rodziny nie założy. Niech bóg będzie przeklęty za całe zło które mi wymadlasz.

Gość Chrystus moim Panem jest
Miłość łączy się z cierpieniem. Ale Chrystusa należy naśladować. Jego nauki należy czytać i uczyć się ich. Bóg nie oddawał za człowieka tylko cierpienia , ale tez ogromna milosc- przeciez z miłości umarł.

Gość gość
Można być szczęśliwym a jednocześnie nieść to co należy do człowieka. Nie zrozumiesz tego systemie komputerowy bo to nie informacje dla ciebie a dla czlowieka

Gość gość
Po tym wszystkim co bóg mi wyrządził, NIE CHCĘ ZYCIA WIECZNEGO. Co za nieludzki bezduszny dręczyciel i zwyrodnialec. Przeklinam wszystkie podłe katolskie świnie które stworzyły sobie takiego boga.

Gość gość
Pytam się ciebie durnoto 03:33, dlaczego TY NIE CIERPISZ??? No odpowiedz mi, DLACZEGO????

Gość gość
Świadectwo o sobie stawiasz wyzwiskami. A kto ci powiedzial ze ja nie? Kamerka internetowa?

Gość gość
Wobec tego JAK cierpisz?

Gość gość
Nie twój biznes bo nie wiem czy jesteś człowiekiem czy systemem komputerowym który ze mną dyskutuje.

Gość gość
Jestem człowiekiem, myślisz że system komputerowy wie co to jest herezja i umie zadawać logiczne i skomplikowane pytania?

Gość gość
Wcale nie cierpisz, tylko pyerdolisz innym ludziom że mają cierpieć. Obyś miała całe życie zniszczone cierpieniem, samotnością i niesprawiedliwością, tak jak jedna z osób które masz czelność pouczać.

Gość gość
Tak to podaj mi przykładowe rozwiązanie z pitagorasa a2 b2 c2