Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od kiedy...

Polecane posty

Gość gość

Moj chlopak od kiedy zaczal prace jako kurier zaczal inaczej sie zachowywac. Mnie zlewa jak ja nic nie powiem to sie nie odezwie. A uwaga idziemy gdzies do sklepu to gada z każda napotkana z ktora ma sobie okaaje pogadac. Np stoimy przt kasie a on do baby z koleji gada idziemy do kasy to zaczyna sobie gadac z baba z kasy idziemy byle gdzie a on do nieznajomych kobiet gada. A ze mna potrafi siedziec i sie nie odezwie. Tak jak np ze mna sie ani nie wita ani nie zegna. A widzi jakas babe to od razu do niej leci zeby sie przywitac reke podaje itd. Koedy ze mna od samego początku sie nie wital nigdy mi reki nie podal nawet jak nie byliśmy razem. Nawet glupie czesc mu nie przechodzi przez gardlo. A jak idzie jakas dziewczyna to prawie zeza dostaje. Względem facetow taki nie jest tez sie nie wita tez nie zagaduje ani nic. Tak jak w jego towarzystwie nie mozna powiedziec ze jakas jest gruba bo sie obraza. Choc sam kiedys na te os gadal ze w drzwiach sie nie mieszcza. Np zona jego brata do nich nalezy... albo dziewczyna mojego kuzyna. Kiedys na obie mowil ze sa grubymi swiniami teraz sie obrazi. A jak jestesmy razem to np caly ten czas rozmawia nie ze mna a z zona brata. Ok mieszkaja razem bo brat nadal tam mieszka. Ale tak jest ciagle np stoimy we 3 i czekamy na jego brata to on idzoe do niej i z nia gada. Za kazdym razem. Ze mna jest 3 lata gada ze ze mna czuje sie najlepiej. Ale co z tego? Ze mowi... jak gdzies pójdziemy i mam go po prostu dosc.

Gość gość
ile macie lat? zbyt pewny jest że Ciebie ma, przestał się starać, a w dodatku w twojej obecności szuka kontaktu z innymi kobietami. ja w ogóle nie podaję kobietom ręki, tej na której mi zależy jestem gotów przyklęknąć i pocałować, nikt mi nie zwrócił za to uwagi, jak kobiety to odbieracie? a swojemu facetowi chyba musisz pokazać że może Ciebie stracic

Gość gość
W takim razie jak mu takie cos pokazac? Wcześniej taki nie byl. Tylko od kiedy podjal ta prace

Gość gość
Cham i wiesniak jak poczuje pare groszy w kieszeni to mu sie we lbie przewraca. A swoja droga musisz byc taka zdesperowana szmata narzucajac sie facetowi bez kultury???