Gość gość Napisano Luty 19, 2017 Cześć kobietki. Nie mogę zasnąć z nerwów dlatego napisze post i proszę o pomoc. Otóż od wt (13/14.02) w nocy występują u mnie bóle brzucha, raz kłucie, raz skurcze, do tego towarzyszy mi ból piersi, pleców, mdłości, gorączka i złe samopoczucie. Nie uprawiam seksu kończącego się wytryskiem wewnątrz, wgl nie dopuszczam chłopaka do wkładania penisa we mnie. Jak juz włoży to tak jak szybko to zrobił tak szybko wyciąga.. z obawy zrezygnowaliśmy na ten czas z tej przyjemności. Stosujemy petting, ocieramy się tylko i ewentualnie palcówka. Zrobię mu dobrze, ale wytrysk, który ma pozostaje na chusteczce, którą on sobie przykłada, z daleka ode mnie, po czym idzie się dokładnie umyć, takze nie ma możliwości, aby wydzielina była w okolicach moich narządów. Ostatni raz takie zabawy były w niedziele, ale na objawy dzien po to raczej za wczesnie. Niestety martwią mnie te objawy. Zrobiłam test 3 dni temu i wyszedł negatywny, ale objawy jak są tak są. Jak myślicie czy to moze byc ciąża, ale jeszcze bardzo wczesnie, ze test jej nie wykrywa? Czy co jeszcze? Denerwuje się, nie mogę spac, nigdy wcześniej tak dziwnie się nie czułam. Proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach