Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

swędzenie pochwy

Polecane posty

Gość gość

Witam proszę was o pomoc czy znacie jakiś sprawdzony skuteczny lek który pomoże na swędzenie pochwy bo w piątek byłam na basenie od tamtej pory bardzo mnie swędzi nigdy tak nie miałam więc nie wiem co mogłoby pomóc

Gość gość
Trzeba zaprosić drapacza piz.y.

Gość gość
Clotrimazolum

Gość gość
sprawdzony i skuteczny , to tylko do lekarza

Gość gość
Wiem że najlepiej byłoby pójść do lekarza ale najbliższy wolny termin za ponad dwa tygodnie

Gość gość
pewnie grzybica. kup clotrimazolum maść -ale pamiętaj że stosuje się ją tylko zewnętrznie. Ale do gina i tak idź.

Gość gość
ja po basenie zakładam globulke Hydrovag, która nie tylko chroni przed rozwojem infekcji (zawiera kwas mlekowy) ale takze nawilża - u mnie to wazne , bo często mam podraznienia od chloru.

Gość gość
Kiedyś trafiłam na ciekawą stronę: http://piramidazdrowiaintymnego.pl/odkryj-piramide/, porusza temat zdrowia intymnego, jak o nie dbać, ja zapobiegać infekcjom oraz jak się już pojawią to jak je skutecznie leczyć. Skłania każdą kobietę do znalezienia odpowiedniego dla siebie płynu i żelu do higieny intymnej, probiotyku doustnego i dopochwowego. Ja stosuje z powodzeniem preparaty opisane na tej stronce i jestem zadowolona.