Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wzwiazkuzdzieciatym

Jestem z facetem z dzieckiem i jestem szczęśliwa!

Polecane posty

Gość Wzwiazkuzdzieciatym

Śmieszą mnie te tematy, gdzie kobiety tak narzekają na partnerów z przeszłością i ze nigdy wiecej, a potem trafia na wiecznego kawalera ;) Widzę, jak mój zajmuje sie swoim synem i jest obecny w jego życiu - mam pewność, ze w razie wpadki rownież nie zostawi mnie na lodzie samej z dzieckiem. I wiem, jak sie zajmie naszy dziećmi, kiedy przyjdzie na nie czas ;) Wcześniej był imprezowiczem, przy dziecku docenia nas i rodzinne zycie, koledzy nie sa najważniejsi. W weekendy nie siedzimy na kanapie, a aktywnie spędzamy czas, dziecko nas do tego motywuje ;) czasami wyjeżdżamy tylko w dwójkę, czasami z dzieckiem i nie mam z tym żadnego problemu! Syn bedzie niedługo nastolatkiem, jednak jasno na początku określiłam nasze stosunki - i on mnie traktuje w roli koleżanki, a nie macochy i mysle, ze to jest zdrowe. Nigdy nie zastąpię mu matki i nia nie bede, od wychowywania sa rodzice, jednak jak mam uwagę, nie mam problemu, zeby to powiedziec czy go upomnieć. Owszem, czasami sie kłócimy i czasami mi cos nie pasuje, ale w którym związku (tym bez dzieci) tak nie jest? Zawsze sie jakis powód znajdzie. Jesli facet faworyzuje dziecko i spycha partnerkę na drugi plan (albo w druga stronę) to facet ma po prostu zj****y charakter i cos nie tak z głowa i nie jest to kwestia posiadania dziecka. P.s. Wypowiadam sie jako osoba, ktora nie lubi obcych dzieci ;)

Gość Wzwiazkuzdzieciatym
Nie wiem, co robić. Mam krzywe nogi. Nie aż tak rażąco, ale jednak jak założę mini (w pokoju jak sama jestem) to wyglądam okropnie. Jestem załamana, bo jest gorąco, a ja muszę chodzić w długich spodniach. Nawet szorty nie wchodzą w grę, bo nie zniosłabym pogardliwych, wyśmiewających spojrzeń i docinków innych dziewczyn albo obgadywania za plecami. Strasznie mi przykro, że ja nie mogę chodzić w spódniczkach. :( Ponadto moje nogi są strasznie owłosione :(