Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ty bezczelny smieciu

Polecane posty

Gość gość

prosisz sie o wpiertol kurfo jedna. Jestes tchorzliwy i nie masz odwagi na konfrontacje ty smierdzacy cweluchu, ale czekamy!

Gość gość
Wachajcie d**e! Donald i cale uk jest za mna! Hahaha kiedy grand tour daje kase za pomysly z show? Widac ze Bernie to moj Ziom hahaha!

Gość gość
jeszcze raz napisz KURFO do mojej rodziny czy chlopaka to ja cie znajde stara zapijaczona patologiczna lachudro Jestem pamietliwa i msciwa stara kurfo!

Gość gość
nie trzeba pisać do twojej rodziny lub "chłopaka" , to taka sama agresywna patologia napisaliśmy gdzie trzeba i do kogo trzeba :)

Gość gość
Nie wiem co jest bardziej gowniane ci co robia takie teksty czy wy po drugiej stronie?! Czeka na mnie zycie marzenie a wam chyba tylko zal d**e sciska. Wtedy juz nie bede walil konia tylko obracal najlepsze towary na swiecie.

Gość gość
nie klam stara bezzebna lajzo, napiertalasz mailami do mnie i bliskich jak oszalaly ty niedorozwoju Po chooy grzecznie pytam? Przeciez ode mnie mozesz dostac tylko kopa na rozped bo cie nie trawie patologu ja piertole jakim to trzeba byc kurfa zatrzymanym poyebem :O