Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marcin1992a

Czy kobiety są słabe ?

Polecane posty

Jesteś silna? Uważasz, że kobiety nie są słabe i bezbronne? Chciałabyś pobić faceta? No to masz okazję. :) Dam się pobić z całej siły, bez ograniczeń. Nie będę się bronił. Jestem przekonany, że żadna kobieta nie ma na tyle dużo siły, aby zrobić cokolwiek zdrowemu i młodemu mężczyźnie bez użycia niebezpiecznego narzędzia (warunek!). Temat ma charakter badawczy i jeśli się mylę, co do siły naszych drogich pań. Niech prawda wreszcie wyjdzie na jaw. ;) Już kilka razy robiłem taką próbę i żadnej Pani się nie udało mnie tak stłuc, żebym miał dosyć. Za poświęcony czas zapłacę Ci 500zł. Ogłoszenie jest całkowicie poważne. Dojadę na terenie Śląska, Małopolski, Łódzkiego, okolic Warszawy i Podkarpacia. Szczegóły na priv.

Gość gość
są debilami a z debilami nie wygrasz

Gość gość
Nie są słabe, są słabsze tylko fizycznie, ale tak samo ty jesteś słabszy fizycznie od szympansa, tygrysa, niedźwiadka, ale masz władzę nad tymi zwierzętami, tak samo kobiety są uprzywilejowane, wolno im wszystko, a tobie nic nie wolno. Co z tego, że jesteś silniejszy od kobiety, skoro nawet, gdy ją uderzysz w samoobronie to ona ucieknie za szerokie plecy jakichś fagasów, bezszyich białorycerzy, a na drugi dzień spotkasz w spowitej mrokiem ulice bandę oprychów, którzy Cię wyślą do szpitala. Tu masz audycję o tym: https://www.youtube.com/watch?v=HLEVJs9RmCM Koleś bardzo mądrze podsumował sytuację kobiet i kto jest słabszy.