Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy jesteśmy duchami

Polecane posty

Gość gość

co wy na to?

Gość gość
Jak na lato

Gość gość
naukowcy utrzymywali ze kilka sekund od zatrzymania akcji serca umiera mózg i już cie nie ma,jakis czas temu odkryli ze 3 min po śmierci mózgu jest dalej swiadomosc,to na podstawie zmarłych którzy mieli wspomnienia przytaczali je gdy odzyskali zycie mózgu ,czyli mózg martwy a ty jesteś,za jakiś czas będą wiedzieć więcej

Gość gość
gość 3:26 co ty pierdzielisz od samego rana i to jeszcze w poniedziałek

Gość gość
napisałam kilka prostych zdań,żadna fizyka kwantowa,czegoś nie rozumiesz czy się budzisz dopiero?

Gość gość
Przetłumacz mi to : " to na podstawie zmarłych którzy mieli wspomnienia przytaczali je gdy odzyskali zycie mózgu "

Gość gość
jej pewnie chyba chodziło o to że jak serce sie zatrzyma to w te 3 min mozg sobie coś przypomina np jak gdzie i kiedy był pierwszy raz i naukowcu to potem odtwarzają :)

Gość gość
nieee,stwierdzona śmierć mózgu ,a pacjent zmartwychwstaje i pamięta jak lekarz to stwierdzał i inne szczegóły

Gość gość
najgorzej obudzić się w trumnie :/ a były takie przypadki ,wydrapane trumny paznokciami :-(

Gość gość
ja mam dowody na to że jesteśmy duchami :-) ale co będę was uświadamiać,sami zobaczycie

Gość gość
aaa teraz już wiem o co ci chodzi że niby trup przez chwile ale w tym czasie co nie żył wiedział co się dzieje koło niego tak jak by wyszedł z siebie i stanoł obok :)

Gość gość
Ja zmartwychwstałem i o to jestem przy klawiaturze komputera mego z duchem Windowsa by nieść nowinę całemu światu w sieci przez internet LTE .