Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy takim czymś facet może się zniechęcić?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z pewnym facetem, oczywiście w realu, spodobałam mu się z wyglądu. Ostatnio jednak porobił mi trochę zdjęć (takich bardziej intymnych) i nie wiem czy ze względu na światło czy aparat nie wyszły zbyt dobrze :O Albo zrobił mi tez zdjęcie twarzy, które nie wyszło najlepiej. wg was moze go to zhecheci jakos do mnie?

Gość gość
Oby tych zdjęć nie wykorzystał później jak wam się nie ułoży za bardzo... tfu tfu

Gość gość
nie sądzę bo twarzy były robione osobno, a erotyczne osobno, ale mimo wszystko wyszły źle i może to głupota, ale boje się, ze on sie teraz tym wlasnie zniecheci jakos do mnie... Bo jak mu sama wysylalam to zawsze starałam sie zrobic tak zeby wyszly naprawde dobrze i on wtedy pisał jaka jestem piekna itd, a teraz sam zrobil i wyszly niezbyt ladnie nie wiem czemu, chyba dlatego ze swiatlo bylo nie takie itd

Gość gość
Mnie by zniechęciło to, że nowo poznana dziewczyna z którą nie jestem w związku pozwala sobie robić intymne zdjęcia, bo świadczyłoby o jej niewyobrażalnej głupocie i traktowaniu własnego ciała jako karty przetargowej do złapania sobie faceta.

Gość gość
Jeśli facet ma 15 lat to tak. Przecież on Cię widział na żywo, wie jak wyglądasz i o ile nie jest głupi, to odróżni to od zdjęć? A Ty ile masz lat? Długo się znacie?

Gość gość
znamy się kilka lat, sypiamy od roku, ale nie jesteśmy ofiacjalnie parą... Ma znacznie wiecej niz 15 lat, wiec moze masz racje

Gość gość
ja mam 27. Po prostu znamy sie na tyle dlugo, ze zgodziłam sie na te zdjecia bo on chciał mie" pamiatke na dlugie samotne wieczory"

Gość gość
27 lat a naiwna i głupiutka jak 15latka :D

Gość gość
Od roku ogląda Cię z każdej strony i ma się przejąć fotkami pstrykniętymi do trzepania, gdy nie będzie miał Ciebie pod ręką? Jeśli się zrazi znajdziesz kolejnego, skoro to tylko na seks. Nie przeżywaj.

Gość gość
Nie jest to dla mnie (i podejrzewam dla niego tez) tylko seks, tylko napisałam ,ze nie jestesmy w powaznym zwiazku i nie bedziemy, a to roznica... A nawet jesli to bylby tylko seks, to nigdy z żadnym facetem ten seks nie byl az tak udany jak z nim, wiec i tak bylaby szkoda :)

Gość gość
Raczej te zdjęcia nie były dla niego, nie zdziw się jeśli jego kumple będą na ciebie dziwnie patrzeć i się uśmiechać, albo gdy zobaczysz swoje zdjęcia w necie... chociażby na kafe :P

Gość gość
15:43- no sorry ale on jest poważnym typem faceta i by tak nie zrobil :P A nawet gdyby to i tak erotyczne i z twarza byly osobno wiec nikt by mnie nie poznal wiec niczym nie ryzykowałam...