Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gen

sex miłość życie

Polecane posty

Gość Gen

Podczas trzydziestu lat trwania naszego małżeństwa , żona wielokrotnie dawała mi do zrozumienia - czasami mówiła nawet wprost , że mnie nie kocha. Zawsze tłumaczyłem to sobie , że nie ma humoru, jest na mnie zła,nie lubi okazywać uczuć itd. Naiwnie wierzyłem, że może nie jest to z Jej strony wielka miłość , ale choć trochę mnie kocha, że jest jakieś uczucie między nami. Kilka tygodni temu mój świat się runął. Podczas drobnej sprzeczki powiedziała cyt. Miałam wielu mężczyzn , ale w łóżku ty byłeś z nich najgorszy. Nigdy nie byłeś w moich oczach łady ani przystojny. Do tego biedny. Przyznaję , że zamurowało mnie - nic nie potrafiłem jej na to odpowiedzieć. Staram się wmówić sobie , że powiedziała to w złości , że muszę o tym zapomnieć - nie litować się ( jak miękkie jajo) nad sobą. Bardzo mnie jednak te słowa bolą. Mam wrażenie , ze nigdy nie będę cieszył się życiem tak jak kiedyś. Może jednak przesadzam ?

Gość gość
Przesadzasz,w zlosci ludzie mowia rozne rzeczy.Na pewno kocha Cb na swoj sposob ale nie jest to milosc jak w filmach ;)

Gość gość
Takie podsumowanie po 30 latach. Przykre. Jak inni byli tacy dobrzy w łóżku to czemu wyszła za Ciebie !

Gość gość
Kobiety są okrutne. Jak można tak kogoś zgnoic

Gość gość
Smutna historia ale nie widzę tu dobrego rozwiązania

Gość gość
Trudno już coś zmienić po tylu latach,trzeba iść dalej i próbować cieszyć się życiem. Nie będzie to jednak łatwe. Życzę powodzenia

Gość gość
Prawdziwa miłość , daje wszystko i wszystko wybacza. Nie żąda nic w zamian

Gość gość
Fajne to powiedzenie ale czy naprawdę ktoś potrafi kochać tak bezinteresownie

Gość gość
to po co za ciebie wychodziła za mąż? :D jakas głupia c\i\p\a\ ta twoja była żonka :P

Gość Gen
Ja się nie rozwiodłem dalej z Nią jestem