Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wrózka na telefon komórkowy

Polecane posty

Gość gość

tylko i wyłacznie wróżke alicje tu kontakt http://gigup.net/67172d7c miła i sympatyczna kobieta bardzo pomocna i profesionalistka w fahu, korzystam od lat z jej wsparcia i cieplego serducha

Gość gość
Dobra a teraz skorzystaj z mojej rady płynącej z ciepłego serducha i spadaj z tą własną relkamką

Witam,nazywam się Dominika..I jestem tarocistka,ezoterykiem i numerologiem.tarot towarzyszy mi już od 15lat.Moja dlugoletnia praktyka interpretacji kart tarota udowodniła ich skuteczność przy rozwiązywaniu ludzkich problemów. Dzięki analizie tarota nie tylko odczytanie przyszłość ale pomogę zrozumieć podłoże obecnej sytuacji zyciowej,stan psychiczny,emocjonalny.Tarot pomoże też w lustracji partnerów biznesowych jaki i doradztwie biznesowym.Rozwiazac problem jak uzdrowić związek,małżeństwo.Moje rozkłady kart ustrzega przed zagrozeniami,strata czy toksycznym związkiem,trudnościami prawnymi,wyborem mieszkania jak i problemami zdrowotnymi.Nie bój się pytać,każde pytanie i prośbę rozpatrze indywidualnie i dyskretnie.Jezeli masz problem,jesteś niepewny jutra,boisz się o siebie i bliskich,zadzwoń.Moje karty i ja jesteśmy do twojej dyspozycji

Gość ewatt55

ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!
korzystam z jej usług od kilku lat na około 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, ona jest porostu aniołem nie do opisania. można u niej zamówić jedno lub 3 pytania...;,/
jej strona to wrozkaalicja.pl

najlepiej zadzwon do pychiatry   od razu  bo z powodu tego grzechu  bedziesz cierpiec na urojenie  nerwice lękowe  i tak dalej  jezeli dalej bedziesz  wierzyc  demonom

i oczywiscie depresja     skad wiem  to sam to doswiadczyłem  i pozaym badam iinne przypadki  w realu i inernecie  na forum dla samobójców sa sami ateiści  którzy choruj na choroby psychiczne

Gość samnta33

ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!
korzystam z jej usług od kilku lat na około 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, ona jest porostu aniołem nie do opisania. można u niej zamówić jedno lub 3 pytania.
jej strona to wrozkaalicja.pl