Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do Kobiet o Grę wstępną

Polecane posty

Gość gość

Witam mam już pewne, choć niewielkie doświadczenie w tej materii, ale może pomożecie drogie Panie uzupełnić mi nieco wiedzę z tego zakresu. Jak wiadomo wszystkie Kobiety są inne, ale może uda się znaleźć niektóre elementy gry wstępnej, które są równie satysfakcjonujące dla wielu Kobiet na podobnym poziomie lub wręcz przeciwnie? Przerabiałem już kąpiele, masaże z olejkami i bez. Jak wiadomo gra wstępna powinna rozpocząć się zaraz po przebudzeniu a potem kontynuowana przez cały dzień. Chodzi mi tylko i wyłącznie o grę wstępną prowadzoną już w sypialni :D Przeczytałem już masę poradników jednak najlepiej szukać informacji u źródła. 1. Ile czasu potrzebujecie żeby gra wstępna była satysfakcjonująca tzn. nie za długa i nie za krótka? 2. Pieszczoty, jakich miejsc sprawiają wam najwięcej przyjemności a jakie najmniej? 3. Czy używacie gadżetów w sypialni? Jeżeli tak to, co możecie polecić na początek? 4. Czy całowanie jest wg was najważniejszym elementem gry wstępnej? 5. Czy lubicie komplementy podczas gry wstępnej czy wręcz przeciwnie? 6. Wasze najgorsze doświadczenia podczas gry wstępnej. Czyli czego zdecydowanie nie robić. 7. Czy wolicie jak Facet dominuje czy jednak Wy wylocie dominować a może pół na pół? 8. Czy oral (minetka) będzie dobrym finałem gry wstępnej? 9. Czy gra wstępna jest dla was ważna? Czytałem, że wiele kobiet nie lubi gry wstępnej a wystarczy im sztuczna lubrykacja. Wiem, że komunikacja to podstawa i sam powinienem zapytać swojej Partnerki i tak robię, ale oboje mamy jeszcze małe doświadczenie w sprawach łóżkowych. Staram się reagować na zachowania partnerki podczas pieszczot oraz nauczyłem się jej mapy erogennej. Chciałbym jednak zaczerpnąć opinii bardziej doświadczonych Kobiet a być może uda mi się ją czymś zaskoczyć. Z góry dziękuje za odpowiedzi : D

Gość gość
Brak kobiet na Kafe. Forum zdominowane przez facetów.

Gość gość
Wybacz autorze ale streszczę się;) jeśli chodzi o mnie to kręci mnie kiedy widzę i czuję pożądanie i napalenie mojego męża na mnie. Nie musi mi przez cały dzień powtarzać jaka to ma ochotę i co będzie wieczorem. Zazwyczaj po kąpieli kiedy bokserki wypukłością przykuwają wzrok, juz mam mokro. W sytuacji kiedy z jakiegoś powodu nie mam ochoty czy nastroju, lubie kiedy nie odpuszcza, zachłannie dotyka, całuje, budzi wszędzie. Kilka minut i juz mi sie chce. Oczywiście najgorsze co może być to zbyt mocne ściskanie piersi albo wpychanie sie do suchej cipki. Pozdrawiam:)

Gość gość
To gra wstępna powoduje dłuższy i silniejszy orgazm. Łatwiej wchodzi k***sek do cipki. Zwłaszcza gdy mamy z mężem seks w trójkącie z przyjacielem rodziny. Nie wyobrażam sobie seksi w obie dziurki bez gry wstępnej. Było by to brak wyluzowania i ból a nie rozkosz.