Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość psiarka

Czy spicie ze swoimi psami w łóżku?

Polecane posty

Gość gość
Moj pies kładzie się obok mnie na kanapie a nie na pościeli. Do spania ma legowisko

Gość gość
Z wiesniakami? Na wsiach ciolki trzymaja pieski w budzie :( to w miescie ludzie sa Inteligentni i sypiaja z psami. Za granica to mozna isc z psem do galerii czy restauracji, widzialamjedna pani miala malego psa to karmila go trzymajac na kolanach, moj tez umie jesc z łyżki i spie z nim. A tylek mu nie smierdzi - wahalam pod ogonem. Niejedbej z was gorzej wali z pyska niz pieskom z zadu. Taka prawda 🖐️

Gość gość
kiedyś tylko wieśniactwo i pospólstwo spało z psami, w przeciwieństwie do średniej i wyższej klasy 🖐️

Gość gość
Zakładacie tematy jedynie po to by hejtować. Patologia.

Gość gość
kiedyś tylko wieśniactwo i pospólstwo spało z psami, w przeciwieństwie do średniej i wyższej klasy lapka.gif X Czasy się zmieniają, zostałaś w średniowieczu :D zacofany cwelu na dwa baty posuwany

Gość gość
Mieszkam na wsi i od 9 ciu lat mam suczke owczarka niemieckiego,ktora ze mna spi i jakos zyje,chociaz jestem alergiczka i mam astme.nie wyobrazam sobie,zeby bylo inaczej,a klaki sa wszedzie wiec sprzatam i tyle w temacie.maz ja sam do nas wola.u nas lancuchow nie ma bo to czlonek rodziny a nie wiezien.corka ma kota.

Gość gość
Raz u mojej znajomej pies po przyjściu ze spaceru usiadł na poduszce doopskiem i zostawił wilgotne miejsce od moczu :O A ona na tym śpi :O:O:O Wpuszczanie psa na pościel jest w chooy obleśne.

Gość gość
Ja z moimi nie śpię, bo mam rottweilera i owczarka niemieckiego. Jak to zlegnie na kanapie i jeszcze koty przyjdą to nie ma gdzie usiąść, a co dopiero się położyć ☺

Gość gość
z psami i krowami

Gość gość
Intelgencja nie polega na sypianiu z psami, ktoś pomylił z zoofilią

Gość gość
Tylko ja sypiam w jego ramionach. To dla niego zostałam stworzona. ... Tylko ze mną na tylnym siedzeniu.

Gość gość
ja śpię z dwoma słodziakami, super są. to prawda że psy brudzą. muszę po nich ciągle sprzątać a i tak ciągle jest brudno, nie ma się co oszukiwać. ale są takie fajne że warto znieść trochę brudu a tych wszystkich hejterów to mi szkoda. smutne muszą mieć życie skoro taką sobie rozrywkę znajdują.

Gość gość
Ludzie sa obrzydliwi, spia z psami a kurczaki, swinie, krowy zjadaja z ryzem i ziemniakami

Gość gość
Ja z moimi psami nie sypiam, ale zawsze po nich sprzątam i tym się mogę pochwalić. Niestety nie mogę tego powiedzieć o niektórych sąsiadach. Często leży prezent pod bramą wjazdową albo przy furtce. Ludzie sprzątają po psach jak im napaskudzą na własnej posesji, kto by chciał łazić po kupskach, ale poza nią już nie. Na blokach to dopiero jest nieszczęście, jak można być taką świnią?

Gość gość
Wydaje mi się, że są to osoby na poziomie tych, którzy nie sprzątają po psach. Taka świnia skaża wszelkie skwery i trawniki toksokarozą, naraża inne psy na wąchanie i jedzenie kup, fuj

Gość gość
psy też zjadają świnie krowy i kurczaki. taki łańcuch pokarmowy.

Gość gość
dziś psy zjadaja to co daje im czlowiek, nie maja wyboru

Gość gość
widziales kiedys pekinczyka polujacego na krowe ?

Gość gość
"psy zjadaja to co daje im czlowiek, nie maja wyboru" x jasne. a jak są bezpańskie to wcale nie polują tylko żywią się jagódkami i orzeszkami :) jaki cel ma idiota który wygaduje takie kretynizmy? nie lubię tak nazywać ludzi ale jak inaczej nazwać cymbała wypisującego takie kretynizmy? była kiedyś historia jak jedna skretyniała vegetarianka wzięła sobie psa ze schroniska i prawie go na śmierć zagłodziła bo karmiła marchewką.

Gość gość
Tak z moim psem czyli mężem :)

Gość gość
dziś jaaaasne, bezpanskie poluja na krowy i swinie :-D zra wszystko na co trafia : moze byc i marchewka chyba nigdy glodnego psa nie widziales

Gość gość
"jaaaasne, bezpanskie poluja na krowy i swinie zra wszystko na co trafia : moze byc i marchewka chyba nigdy glodnego psa nie widziales " x niezłym jesteś debilem. to po mamusi czy tatusiu?

Gość gość
Glodny,bezpanski pies szwendajacy sie po smietnkach zje wszystkie odpady z twojej kuchni, lacznie z gotowana marchewka

Gość gość
pies jest debilu mięsożerny. oczywiście że zje różne odpadki ale jego podstawowym pożywieniem jest mięso. zje też trawę i g****o od czasu do czasu ale to nie oznacza że żywi się trawą i gównem.

Gość gość
dziś czlowiek tez ?

Pies jest raczej wszystkożerny, jak i człowiek. Kot jest mięsożerny.

Gość gość
"czlowiek tez ? " x jak chcesz to się możesz żywić trawą i gównem. po pierwsze mnie to nie interesuje a po drugie nie ma nic do rzeczy. a pies jest mięsożerny. dodatek roślinny w diecie psowatych jest niewielki.

Gość gość
dziś Zazwyczaj hipokryci nie sa zainteresowani tym, co nawet w malym stopniu utrudniloby im zycie

Gość gość
a co ma "hipokryzja" do utrudniania czy ułatwiania życia?

Gość gość
a ma i to dosyć dużo. Sąsiadka, co się najbardziej pluje o nie sprzątanie po psach, sama tego nie robi, podejrzałam gadzinę jak mi srała psem pod furtką. Hipokrytka i tyle