Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość psiarka

Czy spicie ze swoimi psami w łóżku?

Polecane posty

Gość gość
Za to pies nie jest hipokryta,bo jak uwali kupe to nie gada ze tamten pies sra.

Gość gość
Psy i koty są z natury mięsożerne. Nie oglądacie Animal Planet ani Nat Geo Wild? Wiedza niektórych jest żałosna, wstyd. Człowiek jest wszystkożerny, więc może wybierać. Pies czy kot też zje odpadki ze stołu jak głodny, wiejski biedak

Gość gość
Pewnie i to z 50kg owczarkiem,kochamy z nim spać :) jak schodzi z łóżka To bo wolamy bo nam smutno

Gość gość
Z mopsem ciężko się wyspać, bo chrapie

Gość gość
Bokser też chrapie

Gość gość
ja mialam ogromnego owczarka pasterskiego ( nie wilczur) ważącego ok 40 kg. pełno futra ( na szczescie nie gubił, mial strukture ludzkiego włosa) . no ale do rzeczy. sama wolalam go zeby spał ze mną zeby mi było cieplej. ale on chwilę polezał i schodził,szedł do przedpokoju,kladl się na zimnych kafelkach. w łozku mu było za goraco. znajoma psiara mowila mi ze ludzie majacy psy, dzielą się na takich którzy: -przyznają sie ze spią z psami i -nie przyznają się ze spią z psami. i taka roznica. a spią wszyscy.

Gość gość
owczarek ( jesli chodzi o popularnego niemieckiego) nie moze wazyc 50 kg. Waga: Samiec: 30–40 kg, Samica: 22–32 kg

Gość gość
Ja spie z psem, myje mu lapy po kazdym spacerze zimą i jesienia, kiedy pada... Latem nie myje. Psa nie kapalam od lipca, wtedy po plywaniu w rzece smierdzial. Tak to nie smierdzi. Zdrowe, mlode psy nie wydzielaja zapachu. Nawet z buzi mu nie smierdzi. Uwielbiam z nim spac, chociaż najczęściej lezy w nogach i to tak, ze nie moge wyprostować

Gość kajka3
Zapach z buzi nie zależy tylko od wieku psa, ale też od zdrowych zębów. Być może przykry zapach dotyczy właśnie zębów, możesz przeczytać artykuł na http://portalzdrowiapsaikota.pl/index.php/video/psa-boli-zab/ Psy też chodzą do dentysty i najlepiej przy każdej wizycie u weterynarza poprosić o sprawdzenie stanu jamy ustnej psa.

Gość gość
Ja odkąd kupiłam elegancką pościel na http://lavaro.pl/posciel-posciele to pieska z łóżka wyganiam :) Wcześniej - no to różnie, jak chciał to wskakiwał :)

Gość gość
Mojego psa po spacerze wsadzam pod prysznic i dokładnie myję mu łapki, pysk, brzuch a nawet fiuta szamponem. Jest czyściutki i nie śmierdzi psem. Spokojnie może ze mną spać i nie pobrudzi mi pościeli

Gość gość
W klinice, gdzie chodzimy jest psi i koci dentysta, nawet psie SPA i tam odsmrodzą każdego psa :-)

Gość gość
Pies w domu to robaki i pasożyty u domowników! ! Pies w domu to ohyda! !! Tylko w kojcu na podwórzu a nie w domu szok! !!