Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam robić??? Dziwny telefon.

Polecane posty

Gość gość

Dziś zadzwoniła do mnie mega atrakcyjna 39 latka! Znamy się, bo mieszkamy w małej miejscowości. w sobotę byliśmy w jednym barze, ja z kolegami i ona z koleżankami, stało się tak że połączyliśmy stoliki i siedzieliśmy wszyscy razem, bo ja znam jedną jej koleżankę, a ktoś inny zna drugą, mniejsza w to, ale było świetnie śmiesznie i dużo rozmawialiśmy, jak to po alkoholu. Ja dużo czasu na rozmowę poświęcałem tej Kobiecie, o której jest ten wątek, pózniej wszyscy wyszliśmy do takie parku pić, ona złapała mnie pod rękę, siedzieliśmy tam wszyscy razem, ale po jakiejś godzinie wszyscy poszli do domu, ona zaproponowała, czy ją odprowadzę, więc się zgodziłem, ale jeszcze troche czasu siedzieliśmy razem na ławce, rozmawialiśmy, nic więcej. Ale dokładnie godzinę temu, dzwoni do mnie telefon a w słuchawce jej głos, nie mogłem wydusić z siebie słowa, byłem w szoku. Pytała co u mnie co robie i jak czuję się po sobocie, mówiła, że wzięła mój nr od swojej koleżanki, która jest moją sąsiadką i czy nie mam jej tego za złe. Ja mam 25 lat, ona jest mega śliczna, każdy mój kolega zawsze się na nią "napalał" ale ona ma dwójkę dzieci i męża, którego znam nawet dobrze, bo raz że tu się wszyscy znają, a dwa to gram z nim w piłkę w jednej drużynie. Co mam sądzić o tym telefonie? No bo chyba przecież tak bez powodu by nie dzwoniła? Czy ona ma jakieś zamiary co do mojej osoby?

Gość gość
Up

Gość gość
Patologia jakas. Jak chociaż ty jestes normalny to olej to bo przeciez ma męża którego znasz i dzieci

Gość gość
jest sliczna, reszta to c***j, faceci sie tym nie interesuja

Gość gość
Gdzie się mieszka i pracuje...

Gość gość
... tam się chujem nie wojuje.

Gość gość
No maskara, nie wiem, co mam sobie myśleć po tym telefonie.

Gość gość
Nie myśl, a działaj bo sie moze juz nie powtorzyc :D

Gość gość
ej, patrzysz tylko na wyglad, nie badz płytki :)

Gość gość
Stara doopa ma ochotę na młodzika. Nie daj się wrobić.

Gość gość
Z jednej strony rajcuje mnie to, bo może i faktycznie jest "lekko starsza" , ale z drugiej strony na prawdę świetnie wygląda. Myślę jednak, że nie będę wstanie zrobić rozwinąć z Nią tej znajomości, jeśli ona będzie w ogóle do tego dążyć. Mam też tak, że nie potrafię się oprzeć pokusie, mam szczerą nadzieję, że tym razem będzie inaczej. Myślę cały dzień o tym telefonie.

Gość gość
Mężatka, ćwoku...c..j cię swędzi, to sobie w agencji szukaj zboku...Małżeństwo, rodzina to nietykalna świętość, a baba to patologia i tyle...i jeszcze się qrewsko rozmnożyło...Patologiczne geny...