Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odważna w delegacji

Polecane posty

Gość gość

Moja dziewczyna pojechała dzisiaj na delegację zagraniczną. W delegacji będzie kilka osób. Koleżanki i koledzy, m.in. kolega z którym pracuje razem w 2-osobowym zespole. Czy myślicie, że mogę być o nią spokojny? Nie jeździła w delegacje, a to jest jej "inicjacja". Jak może zachować się pierwszym razem? Trochę o niej: Poznaliśmy się online. Bardzo długo pisaliśmy zanim się spotkaliśmy. Na drugim spotkaniu ją pocałowałem. Na trzecim po kilku piwach uprawialiśmy seks. Po kilku razach przed jej wyjazdem zrobiła mi niespodziankę po seksie. Spaliśmy u jej rodziców. Ona dotykając mojego penisa ręką nagle schyliła się do niego i wzięła do buzi. Byłem w szoku. Nawet o to nie prosiłem. Zastanawiałem się co zrobi jak będę dochodził. Ona spokojnie skończyła w buzi, połknęła wszystko i zapytała się mnie "a to lubisz?" Co myślicie o niej? Czy mogę być spokojny, że taka niegrzeczna jest tylko przy mnie? Aha. Studiując mieszkała w akademiku, nie swoim mieście. Inne na licencjacie, inne na magisterce. Dziewczyna pochodzi ze wsi.

Gość przegość
Najważniejsze jest czy do ciebie wróci. A to czy była wcześniej dziewicą orleańską czy nie, niema nic do rzeczy. Kobiety podejmują decyzję pod wpływem emocji wiec w każdej chwili może im coś odwalić. Dlatego nie ważne czy coś robiła, tylko czy chce być z tobą.

Gość gość
rozwinięta ta wsiowa studentka !!

Gość gość
cytuję: "rozwinięta ta wsiowa studentka !! " rozwiniesz to gościu? ;)

Gość gość
Dodatkowy fakt: w trakcie studiów w celu dorobienia popracowywała w firmie ochroniarskiej

Gość gość
Jak jest ladna i niczego jej nie brakuje to napewno nie bedzie sama spala i paluszkiem sobie dobrze robila,ja tez po studiach pirewszy raz z szefem w delegacje wyjechalam. Od dzisiaj tego wyjazdu nie zaluje

Gość gość
Pytanie jak podoba się kolegom z pracy. Czasami pisuje z kolegami na fb...

Gość gość
Napewno nie ruszana z tej delegacji nie wroci

Gość gość
Właśnie napisała mi, że chillują przy piwku po pracy

Gość Mirek2727
Stary ja bym Ci proponował się wyluzować. Zadzwoń sobie pod numer 708770461 i wybierz numer 147 aby połączyć się z Sylwią. Kobitka umie tak zakręcić, że będziesz w siódmym niebie. Gadałem z nią wczoraj i nie żałuje ani jednej minuty. Sprawdź sobie i nie przejmuj się.

Gość gość
Oj chcialabym byc na jej miejscu,

Wczoraj zapytała się mnie czy jutro (tzn. dzisiaj) mam zamiar też siedzieć dłużej w pracy. Powiedziałem jej, że tak. Z reguły wraca ok 16. Dzisiaj była ok 17:30 i zdziwiona mówi: o już jesteś, nie spodziewałam się. Rano do pracy podwozi ją kolega. Kończąć pracę o 15 powinna być ok 15:20 na miejscu. Jak wy to widzicie?

Przepraszam za szczególy, ale jej bielizna w koszu ma drobne ślady zaschniętej wydzieliny

Gość gość
Ta twoja dziewczyna wie dokladnie do czego natura jej pchizde dala nie tylko do sikania

Gość gość
Wskrzeszam temat. Byliśmy na imprezie u znajomych. Moja laska szybko drinkowała, poczuła się zrobiona i powiedziała mi, że idzie do WC, a ja żebym jej zrobił drinka i później idziemy do domu. Wróciła z WC i po drodze zapomniała o drinku. Zagadała się z dwoma kolesiami, którzy wpadli na imprezę. Muzyka była głośno, to nachylała się im do ucha i krzyczała, a w międzyczasie stała obok i poruszała biodrami z lewo i prawo wsłuchując się w muzykę. Kompletnie zapomniała, że miała do mnie wrócić na drinka. Powiedzcie proszę co o tym sądzicie

Gość gość
zacznij się z jia bawic w bdsm. wtedy będzie posłuszna