Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

kafeterianko zacznijmy wszystko na nowo, wiesz ze jestem grzeczniejszy normalnie

Polecane posty

usune wtedy konto na kafe, i moge naprawde sprawic ze bedziesz szczesliwa, zaczne wtedy zyc dla Ciebie i moim głównym celem bedzie sprawić ze bedziesz również szczesliwa

Gość gość
Udaje kogoś innego niż jest tylko po to by kogoś przelecieć. Jaka idiotka da się na to nabrać? :D

Nie chce jej tylko przelecieć, ot tego była M. Prawdziwa miłość chcę dać kafeteriance i sprawidzć aby ona była szcześliwa, seks nie ma tu nic do rzeczy mógłbym go w ogóle nie uprawiać jakby nie chciała bo to nie on jest tu wazny

Gość gość
Raz pisze jedno, a potem coś zupełnie coś odwrotnego. Bełkot gimbusa.

Pisałem specjalnie aby wzrocic na siebie jej uwagę, moje prawdziwe zamiary wobec niej są inne, bo serio coś do niej poczułem

Gość gość
W sposób gimbusiarski.

Gość kafeteriankataprawdziwajedyna
mój rysiu kochanieńki wzruszyłeś mnie do łez mój romeo

ale innym sposobem nie zauwazyła by ze ja to ja, a tak pewenie sie domysliła już PS kafeterianko wiem ze to trudne ale prosze zaufaj mi, moze na początek i na próbe po pisać przez jakiś czas na coś neutralnego i ocenisz mnie. Nawet mogę podac Ci coś o sobie, fotki, fb czy coś abys w razie co miała na mnie haka

zgadzam się, ale chciałabym przeczytać jakiś ładny wiersz w twoim wykonaniu

Za Ciebie kochanie, jesteś na pierwszym miejscu, Za co? Dobrze wiesz, za nadanie życiu sensu. Wiem, że we mnie wierzysz i pójdziesz za mną w ogień, Ja będę o was dbał, obiecuję nie zawiodę. Za przyjaźń, bo bez tego nie doszedłbym nigdzie, Choć z roku na rok, co raz mniej nas na tej liście. Z każdej sytuacji wspólnie znajdziemy wyjście, Jeszcze parę zwycięstw, razem będziemy na szczycie. Za siłę, energię i nadludzką motywację, Kiedy wszystko się sypie ja znajduję mokry piasek. I buduję z niego zamek, który przetrwa każdą burzę, Zawsze na powierzchni wbrew logice i naturze.

Mój kochany, mój kochany, tyle żeś zrobił dobrego i złego, że żal serce ściska, gdy mam Cię pożegnać, lecz wiedz jednak, że może kiedyś się spotkamy, w tym magicznym lesie obiecanym.

To jak będzie dasz mi te szanse? =) Nie zmarnuje tego i przestane być tym złym, bo to było udawane, musiałem się do takich metod posunać aby spróbować Ciebie odzyskać

Gość gość
A normalnymi metodomi nie mogłeś spróbować ?

Gość gość
nie podoba mi sie ten trzmiel obrazek jest taki jak ty trafiłeś jak mija wieczór

Niestety kocham już kogoś innego, jest delikatna jak muskające słońce i uśmiech ma promienny, nie ma nic piękniejszego od niej jest jak ogień co serce me w ciepłe dni ogrzewa, kocham ją całą, przepraszam drogi...

Niby jakimi? Pisałem do niej chyba przez tydzień, wyszło z 2137 wiadomości i mi nie odpisała, aż mnie serce za bolało i dlatego posunełem się do ostateczności, bo wiedziałem że czasem trzeba ostrzej podejść do tematu, ale sam tego nie znosiłem i dłużej nie umiem.

wieczór taki sobie nic specjalnego nie robie, no wlasciwie robie podejmuje chyba już 4545 próbe odzyskania kogoś na kim mi zależy :(

No tak pisałem tak, nie zaprzeczam, ale wtedy wylewała się ze mnie despreracja i ten żał bezradności że nic nie mogę zrobić z tą sytuacją. Ale zwróć uwage ze mineło tyle czasu, a ja nadal chce i próbuje coś z tym zrobić bo mi na niej zależy

Gość gość
masz swoje zycie

Ale chce aby ona była częścią mego życia i to tą ważną częścią. Uważam że mógłbym jej dać te szczeście a napewno dużo starań na to przez naczył

Dałem taką propozycje że możesz dać mi szanse na próbe ja w tym czasie udowodnie ze na prawde jestem taki jak na gg, a to było na pokaz i że naprawdę nie jestem psycholem. Bo dłużej już nie potrafię udawać s*******a

Gość gość
nie poznaje ludzi nie rozpoznaje nic

Gość gość
szansa pisania na kafe to strzał w głowę samobójstwo tutaj autorze nikt i nic dobrego ne zrobił

szanse w sensie ze znowu po piszemy ale na gg :) ona akurat jest tą dobrą tylko troszkę zagubioną, ja bym jej pomógł wyjść na prostą bo na to zasługuje

Gość gość
mistyfikacja dobrze wie ze nie ma czasu na gg

Coś tam czasu na pewno znajdzie, a gg to w miare neutralny komunikator dobry na taką próbę

Gość gość
to raczej mnie z kims mylisz

Gość gość
ja cie kocham ale nie mam czasu na to wszystko zycie mi zmarnowales odczep sie w koncu daj sobie spokój koniec z nami

Pisałaś kiedyś na gg z kimś z kafe? Bo ona pisała ze mną 2 dni i to tylko ona mnie interesuje w tej chwili A jak to Ty i nie masz obecnie dużo czasu to nie musimy pisać wibytnie dużo, na taką próbę to nawet kilka wiadomości wystarczy