Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

kafeterianko zacznijmy wszystko na nowo, wiesz ze jestem grzeczniejszy normalnie

Polecane posty

Gość gość
to tak nigdy nie miałam gg strata czasu i nigdy na gg z nikim nie pisałam moze jakas panna dobrze bawiła sie moim kosztem prawie pewne

Gość gość
Mam mieszane odczucia..z jednej strony zachowywałeś się tak dziwnie, jak szaleniec , wrogo nawet a z drugiej strony gdzieś głęboko w sercu czułam że nie zrobisz mi krzywdy. ..były momenty że nie chcialam Cie znać a kiedy indziej chciałam bliżej Cie poznać .siąść i normalnie porozmawiać , pośmiać się tego.

to nie Ty, bo z nią pisałem na gg i wiem ze tam trochę pisała mam nadzieje że mimo wszystko trafi na ten temat :( Wiem że cieżko mi teraz zaufać, ale przepraszam za wszystko, daj mi szanse to naprawić :(

Gość gość
Chyba nie piszesz z właściwą osobą.

Gość gość
baw sie dobrze dalej tylko moze znajdz inna ofiare

20:21 Bo jak mówiłem na kafe udawałem s********a bo ten szok jak nagle uciekłaś mi trochę w głowie po przestawiał, mimo iż sam wiedziałem że to co robię jest złe i mega głupie... Ale jakoś musiałem abyś zwróciła na mnie uwagę, przepraszam to było na pokaz, taki nie jestem... i już dłużej nie chce być. Jakbym dostał te szanse to bym zrobił wszystko aby to wymazać

Gość gość
to tak jakby ktoś kto cie pobił teraz chciał ci w akcie dobrodziejstwa plasterki przykładać sam bys w to nie uwierzył

Gość gość
nie odbieralam bo mam cie dosyc i przestan pisac na tym kafe znac cie nie chce

Nie mam pewności czy piszę z właściwą kafeterianką ale mimo wszystko mam nadzieje że odbierze ten przekaz ta wlaściwa x Wiem że ją zraniłem tym wszystkim co pisałem na kafe ale byłem jakoś zamroczony i nie myślałem do końca racjonalnie :( Chciałbym to teraz zmienić jakoś

Gość gość
Po co się zachowujesz nie normalnie.?

Gość gość
nie zmienisz nie cierpie cie i kropka usune gg i zmienie numer telefonu jesli nie przestaniesz

Bo mi odwaliło po tym jak nagle uciekła w trakcie pisania i jakoś taki głupi pomysł mi przyszedł, na prawdę taki nie jestem i mogę to w każdej chwili przerwać jeszcze raz do 20:21 jeżeli to naprawdę Ty, to proszę przemyśl moją propozycję o tym porozmawianiu ponownie na próbe

Gość gość
jak masz gg to odezwij sie jak pisała z gg to masz jej nr prawda poco kafeteria do uzewnętrzniania się ja nia nie jestem

20:34 Pisałem do niej wielokrotnie ale bez skutku, poznałem ją na kafe i wiem że nadal tu pisze czasem i to jest jedyny sposób aby do niej dotrzeć

Gość gość
gg jest dla dzieci które cały dzień przed kompem spędzają

ot zwykły komunikator, można go nawet na telefonie mieć ale to nie istotne teraz, ja chce naprawić to że byłem tym złym przez cały czas i ją poznać ale tym razem już na spokojnie

Podsumowując to po prostu zachowywałem się tak aby zwrócić jej uwagę na siebie, wiem że to było skrajnie głupie i chore i tylko jej tak przykrość zrobiłem. Ale chcę to zakończyć. Odzyskać jakiś kontakt z nią nawet ten na próbę, na spokojnie sobie wszystko wyjaśnić, dostać szanse i zobaczymy jak to się rozwinie :) Wyjdę na desprata ale tyle czasu pisania na kafe i gg z nią, wystarczyło mi aby poczuc że ona może być tą moją bratnią duszą czy być połówką =) chociaż to zbyt odważne określenie. Naprawdę nie zrobie Ci krzywdy, bo to wszystko było na pokaz i taki nie jestem. Chce abyś była szcześliwa i dołoże wszelkich starań aby tak się stało. Wiem że trudno mi teraz zaufać bo się spaliłem przez moje zachowanie, ale mogę za deklarować że wykorzystam szanse. Na początek chce sobie z Tobą wszystko wyjaśnić. Wiem że to co robiłem było złe ale chce to wywalić do przeszłości. Ja już Ci wybaczyłem że wtedy tak uciekłaś z gg