Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arek 27

Moja kobieta mnie wykończy

Polecane posty

Gość Arek 27

Moja kobieta jest kosmicznie piękna jest trenerem personalnym. Kocham ją ale nie mam już siły ona jest szalona. Nie ma dnia żebyśmy mogli w spokoju popatrzeć na film bo według niej to marnowanie życia. Jeśli nie ćwiczy to podróżuje albo planuje podróż. Kiedyś jej przyjaciel spytał czy skoczymy na bungee w Japoni za 3 dni leci samolot ostatnie miejsca . Zastanawiała się z 5 sekund i ...tak. A ja poleciałem i myślałem że zaraz odlecę jak patrzyłem kiedy spadała. Co zrobić żeby ona usiadła w miejscu chociaż na tydzień i mnie nie męczyła. Nie mam już siły.

Gość gość
Długiej przyszłości to ja wam nie wróże. Zależy jak dużo masz cierpliwości żeby latać za nia jak ratlerek wszędzie gdzie tylko jej sie zachce.

Gość gość
Trafiłeś na kobietę z ADHD i szczerze ci współczuję, taka nawet jak śpi to przez przypadek i też jej się śni że akurat pokonuje ośmiotysięcznik. Nie dasz rady, pożegnaj się ze spokojnym życiem albo z kobietą.

Gość gość
Po prostu jesteś dla niej za nudny.

Gość lala21xxx
Wow, no wiesz mozna trenowac,kochac sport i ****** podroze ale to juz troche przesada , zwlaszcza jesli Ty masz inne zdanie i nie podzielasz w 100% tego. Mysle,ze powinniscie porozmawiac,ze tak samo jak ona lubi te rozrywki tak samo Ty lubisz cos innego, moze podzielicie czas a jesli nie pomoze ..hmm zaplodnij ja :) na pare miesiecy sie uspokoi :)

Gość gość
wy się naprawdę nabieracie na tematy tego starego stuleja? :o

Gość Adam 277
To żaden żart to prawda a już nie wyrabiam. Nie długo jedzie do Norwegii na turniej ale najgorsze że jej kolega jedzie z nią bo też biegnie co robić . Jechać z nimi bo jak znam życie jak nie pojade to jak wróci oznajmi że zaraz znowu gdzieś jedzie ...a ja chcę z nią troche pobyć bez jej przyjaciela i w polsce

Gość Adam 277
To z zapłodnieniem to był by dobry pomysł ale ona jest sprytniejsza niż myślicie. Jest po operacji i nie może mieć dzieci których i tak nie chce, przy mnie szukała lekarzy którzy zrobili by jej tą operacje i znalazła już 2 lata mineły od tej operacji.