Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PO 40 TCE?

Polecane posty

Gość gość
Komu by się chciało dźwigać bagaż nieudacznictwa 40 to jak bomba z opóźnionym zapłonem. Życia nie starczy, lepiej max do 30.

Gość gość
Szansa jest zawsze w każdym wieku:) powodzenia:)

Gość gość
Ech, jest takie powiedzenie - zanim kogoś ocenisz lub obrazisz spójrz najpierw w lustro. A prawda jest taka, że mężczyznom się wydaje, że bogami są. Ale to tylko ich urojenia :) Lustereczko powiedz przecie, czy ja najatrakcyjniejszy na świecie....

Gość gość
Generalnie by mi płacili bym byl z taką 40 tka to nie ma takiej opcji Bylem z jedna wariatka wystarczająco długo strata czasu zdrowia Nigdy więcej żony czy kobiety na stałe w domu porażka :((((((( Kobieta po przejściach to tylko kłopot nie wyszło jej raz to i nie wyjdzie znowu Czemu wy kobiety myślicie że to zawsze naszą wina jak sypie się związek dajecie na lewo i prawo i mówicie nadal ze to nasza wina !!! Wyrafinowane egoistki moralustki czasy wyzysku minęły czas pracować na siebie samemu

Gość gość
14.06 Masz rację :) Czasy wyzysku minęły i młode dziewczyny nie dadzą się już wyzyskiwać starszym panom.

Gość gość
Wiek nie gra roli. Jak się ma znaleźć miłość to się znajdzie. Sama ma 38 lat i mam koleżanki w podobny wieku. Jedna jest Panną - ładna, zadbana, intelignetna - dalej mieszka z mamą, bo samotność jest dla niej nie do zniesienia. Przez wiele lat była w szczęśliwy związku, ale jej narzeczony zginął tragicznie. Od 3 lat jest sama, nie potrafi nikogo poznać. Druga koleżanka po rozwodzie, dwoje dzieci, każde z innym ojcem, figura już nie ta. Mimo tego poznała rozwodnika też z dzieckiem i żyją szczęśliwie już 2 lata. Ja właśnie wyszłam z 9 letniego związku. Wszystko jest jeszcze świeże. Póki co nie zamierzam nikogo szukać na siłę. Wierzę, że jak coś ma być to będzie. Może i ja kogoś poznam, kto wie.

Gość gość
40+ jedynie z braku laku może jakis rozwodnik się skusi by sobie za Free pobzykac Osobiście unikam takich kobiet tylko dziewica 25lat sa idealne do związku Wszystkie Stare panny rozwodki itp mogą sobie pieska kupić albo kotka ewentualnie został sex shop:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość gość
Jedynie do muzeum po 40tce