Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Aga Cosmetic Candy Pawianowa

Polecane posty

Gość gość
Gdzie ty widzisz taki komentarz orzejrzałam wszystko i nie ma.

Gość gość
a co tam u Candy? bo tu cisza :(

Gość gość
Bo nikomu się już nie chce poświęcać czasu na bzdury.

Gość gość
Ciekawe jak tam współpraca z Isa dorą ?? ;) Bo taka cisza teraz o tym :)

Gość gość
Piszę na tym forum ostatni raz, bo zbłądziłam ewidentnie. Dawałam się wciągać w dyskusje i zupełnie niepotrzebnie obraziłam p. Agnieszkę. Fora społecznościowe mają to do siebie że ludzie piszą kompletnie nie ważąc słów. Widzę jednak że każdy chyba tu zmądrzał, bo brak jest wpisów. I niech tak pozostanie. Nie róbmy innym, co nam jest niemiłe. To chyba najtrafniejsze podsumowanie. Nie osądzajmy człowieka na podstawie naszych wyobrażeń, czy własnych dopowiedzeń, bo można się naprawdę pomylić. W świetle moich delikatnie ujmując niekulturalnych wpisów na tym forum , p. Agnieszka uszanowała moje przeprosiny i doceniła je, co naprawdę bardzo mnie cieszy i dało mi dużo do myślenia. Każdy błądzi, ale ważne jest przyznać się do tego i wyciągnąć wnioski. Z tego miejsca jeszcze raz chciałam p. Agnieszkę serdecznie przeprosić!

Gość gość
Hahahaha padlam coz za wykwintne przprosiny! Policja!prosze przyjechac na kafeterie!hah

Gość gość
Do gość dziś Ja tez:-D chyba sie komus w makówce pomieszało:-D Do gazety anons niech da z tym wywodem:-D

Gość gość
Kamilla News Aga wybacz ale Twoje włosy są daleki od spoko. Masz koszmarnie zniszczone włosy o kolorze.... nie przypominającym nic. Nie, to nie jest hejt ani złosliwość, masz włosy w stanie fatalnym i dziwię się, że żadna fryzjerka nie zwróci Ci na to uwagi. Tym włosiom zamiast farbowania potrzebne jest konkretne ścięcie, maseczki, odżywki... Za to siano na głowie zakład fryzjerski powinien Ci zapłacić odszkodowanie.

Gość gość
Kamilla News Co oznacza słowo hejt? To spolszczona wersja słowa hate, czyli nienawidzić. Hejtem określa się działanie w Internecie, które jest przejawem złości, agresji i nienawiści. To wszelkie formy uderzenia w kogoś, nie tylko słowem (chociaż głównie nim), ale i grafiką czy filmem. To w ramach przypomnienia co to jest hejt Ponadto masz rację, nie Twój poziom... więc po co tam jesteś i czytasz, skoro to poniżej Twojego poziomu? Nie czytaj tylko wariackich, chamskich wpisów, nie wybieraj wybiórczo.... Zgadzam się z jednym, że pełno jest tam hmm grzecznie mówiąc ludzi złych ale... nie przeginaj! Tam tez znajdziesz kobiety mądre, kulturalne, które konstruktywnie krytykują. Gdyby któraś z was celebrytki-youtuberki chciała posłuchać, poczytać trochę prawdy o sobie, prawdy tak z drugiej strony medalu.... może byście wyciągnęły jakieś mądre wnioski! Może Wasze filmiki o niczym miały rację bytu na dłużej, Swoją drogą proponuję głębszy dekolt a najlepiej nie wkładaj bluzki, bo po co! Twoja złośliwość, ton głosu i dziecięce wstawki (modulacja głosu, żart, przekręcanie słów), wybacz gimnazjum jest na wyższym poziomie! Dzieci potrzebują matki a nie przyjaciółkii (matki) i to nigdy nie zaprocentuje, przekonasz się sama. Pozdrawiam

Gość gość
TO kretynka wymyśliła ze idzie na policje i zaraz ja zaczelas przepraszać? Bo ona ma scany no i se je może wsadzić w d**e!policja będzie się zajmowała patologia która cyce wywala na YouTube? I tym ze jej ktoś napisze ze ma brzydki ryj na przykład. .ludzie weź cie luz bo to aż głupie co ona mowi. Nagrała film w którym odp na komentarze, tak pokazuje poziom zenady! Zero kultury, sama wchodzi na innych i smaruje im d**e lewymi kontami na YouTube i ona chce iść na policje? A przperaszam ktoś pod jej domem stoi ja przesladuje ? NA POLICJI TO POWNNI JA PODAĆ O SZERZENIE PUBLICZNIE NIENAWIŚCI! dziećmi się zajmij lepiej dewoto stara bo ci juz odbija na ten pusty łeb. Patologiczny wyploch

Gość gość
W świetle dziennym wygląda nadal nieciekawie.Jak nagrywa w domu przy sztucznym świetle to jest ok,wygląda ładnie.A ta górna warga powinna się trochę podwijać,bo z profilu jest bez ust :)

Gość gość
Ja piertole! !!! Jaki żal tona badziewia a ona ma proteze i soe Asi hahaha i w woreczku ja ma proteza plus klej co za debil! Zamiast tony badziewia to implanty rób osle jeden !licówki na proteze sobie załóż HahaHHH bez mózg normalnie wstyd i zenada

Gość gość
Agunia uważaj bo jak będziesz się lizać ze swoim Fabiankiem to ci proteza wypadnie i mu zostanie w buzi ahhahaha ja piertole

Gość gość
Agnieszka zdziwiona ze zanika efekt zabiegow.Tak sie dzieje bo sie dziewczyna griluje non stop.Po co ona sobie tak szkodzi? Podoba Wam sie nowa fryzura i kolor?

Gość gość
Faktycznie fryzura wola o pomstę do nieba... utlenione na maxa pióra,straszne!!!powinna je ściąć na krótko,przestać farbować to moze sie da zregenerować ta tragedie

Gość gość
Jak jej ktoś wcześniej pisał pod filmikiem że usta ma nierówno zrobione to fanki agi zakrzyczały,zawrzeszczały że to nieprawda,że jest ślepa i zazdrosna a teraz sama aga przyznaje że jest nierówno.

Gość gość
Efekt zanika bo kazdy lekarz powinien poinformowac ze aby efekt utrzymywal sie dlugo nalezy unikac wysokich temperatur,botoks poprostu przestaje dzialac na skutek solarium i wystawiania na slonce.Kwas byl zle wstrzykniety bo zrobily sie szpecace torebki pod oczami i zmarszczki kolo nosa.Powinna dostac zwrot kasy i tyle.Fryzura jest lepsza niz byla choc uwazam ze bardziej posluzyl by ciemniejszy kolor na calosci i elegancki bob.

Gość gość
Tez bym sie ubiegala o zwrot pieniedzy,powinna pojechac i pokazac efekt po tygodniach.

Gość gość
Teoretycznie macie racje że przy zle wykonanym zabiegu nalezy sie poprawa lub zwrot pieniedzy Ale obawiam sie ze zabieg byl dobrze wykonany tyle ze Aga od razu zaczela sie opalac a niestety o solarium i wystawianiu buzi na slonce powinna zapomniec jesli chce utrzymac efekt zabiegow.

Gość gość
Co tu taka cisza?

Gość gość
Panie sie wystraszyly odpowiedzialnosci karnej.

Gość gość
Raczej wszystkim się znudziło. Ona już nawet śmieszna nie jest.

Gość gość
Jak to nie?? :-)

Gość gość
Nudna jest. Na wakacjach lata po sklepach i pokazuje wieszaki i kosmetyki w sklepach :) Ile mozna to ogladac. Do tego jakas dziwna maniera jej sie wlaczyla, ze ostatnie slowo w niektorych zdaniach 'wyspiewuje'...: o taka fajna 'pale-mka' ;)

Gość gość
już po temacie?

Gość gość
Aga rozstala sie z Pawianem?

Gość gość
gość dziś Aga rozstala sie z Pawianem? x Takie informacje podała u siebie na filmiku ale na jak długo czy ostatecznie czas pokaże.

Gość Zal i smutek
To parszywa klamczucha !! Jest nie zrównoważona psychicznie baba !!!!!! Ostatnio była cisza na jej yt , ogłosiła wielkie zmiany w życiu,że nie będzie z fabianem itp. Nawet napisała że kogoś już ma na oku i co hahaha znów zaczęły się zakupy na jej yt z ciekawości zobaczyłam na jej niby exa na fb i zdjęcia z soboty podpisane "moja kochana myszka" ona każdemu dodaje komentarze na yt że ktoś ujawnia trochę prywaty a ta sama z siebie robi parodie!!!! No tak trzeba za coś zrobić zastrzyki w Polsce Zero ,godności jakiegoś kolwiek poziomu;klasy niż kompletnie mniej niż zero !!!! I jeszcze w q&A mówiłaś że nie potrafisz kłamać Ty umiesz tylko żyć kłamstwem Candy niestety

Gość gość
Nowy wątek f.kafeteria.pl/temat/f1/aga-cosmetic-candy-psycho-p_6802223

Gość gość
nie ma nowego wątku ,nie działa ten podany

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się