Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Aga Cosmetic Candy Pawianowa

Polecane posty

Gość gość
Hahaha, znalazłam to. Najlepsze komentarze: pod filmem z rysunkiem szusz Kendi napisała, że nawet podobna do niej :D pod innym filmem, cytuję: "nonono...super...wow...przepieknie

Gość gość
Szkoda gadać. Potraciła zwykłych widzów poprzez swoje zachowanie, które z czasem stało się mówiąc delikatnie - niesympatyczne. Stała się przemądrzała, wulgarna, a ludzi to nie przyciąga. Można być kontrowersyjnym, ale przy tym kulturalnym, ona nie potrafi. Tu nie sprawdza się powiedzenie: "Nieważne co mówią, ważne że mówią". Zostało jej kilka wiernych widzek i to tyle. Gdyby nie odpowiadała na prawie każdy (oczywiście pozytywny, bo tylko te pokazuje) komentarz pod jej filmem, robiąc wrażenie "tłumu", to miałaby max.po 6 komentarzy. To mówi "samo za się".

Gość gość
Dlatego I my tu odpuscilysmy komentowal ie bo nie ma co I kogo Wyblakla sztuczna Kendy

Gość gość
Ona jest nienormalna. Zrobiła jakiś konkurs wielkanocny na pisankę w stylu Aga Cosmetic Candy (wtf?), zgłosiły się 3 osoby. ACC się zastanawia dlaczego, czy dlatego, że widzom się nie chce nic robić, a ona przecież nie musi robić konkursów, nie musi ich wynagradzać, jak im się nie chce. Przecież zrobienie pisanki to jest godzinka, naprawdę do zrobienia. Przecież ona wie, ma dzieci i wie. Prosi, żeby dać znać z czego to wynika, że większość nie wzięła udziału. Ekhem. Kendi, a nie przeszło przez myśl, że nie masz już widzów?

Gość gość
cyt: " Kendi, a nie przeszło przez myśl, że nie masz już widzów?" Czego Ty od niej wymagasz? :D

Gość gość
Ja nawet nie chce wiedziec co Jej przez mysl przechodzi

Gość gość
WTF? Laski tłuacza się w komentarzach dlaczego nie wziely udziału w konkursiee bo Kendi tego wymaga... że co??? A co to konkurs to obowiązek? Poświęcić godzinke? Kendi za kogo ty się uwazasz? Jesli nawet część osób cie oglada, to w ramach wolnego czasu, rekreacyjnie, a Ty od tych osob wymagasz jeszcze żeby poświęcały ci godzinę? 20 min na twój film to już strata czasu :)

Gość gość
Ktos dobrze napisal powyzej dlaczego potracila widzow. Zapracowala sobie na to swoim zachowaniem. Candy...who?

Gość gość
Chcecie wiedziec gdzie mam Kendy I jej pisanki??!!no. i Tyle w temacie.Krolowa kiczu ,plastiku,Beneficiara..gowno robj wiec MA te 20min na tworzenie badziewia.Ludzie PRACUJA,MAJA SWOJE ZYCIE,OBOWIAZKI,ZAINTERESOWANIA I nie maja czasu na badziewnepisanki ala Candy Brandy Corega Omega Botox . Oto odpowiedz na twoje pytanie w filmiku. NORMALNI LUDZIE nie traca czasu na ciebie i twoje gowniane challenge

Gość gość
No dokladnie, pisanki to ja malowalam w podstawowce, a Kendi oferuje za to jakies stare, splesniale kosmetyki :D

Gość gość
Wogole beznadziejny pomysl robic jej pisanke. Skad ona to wytrzasnela? a potem zdziwienie ze tylko 3 osoby jej sie zglosily

Gość gość
Smieszy mnie ta dziewczyna, jej "poczynione" zakupy,wies tanczy i spiewa stylizacje czy nazywanie siebie CANDY wtf ja sie pytam WTF ???? hahaha

Gość gość
Ile można pokazywać szmat i kosmetyków ? uzależnienia sie leczy a nie dalej sie brnie .Mogła by pokazać jakieś fajne miejsca warte zwiedzenia (może akurat ktoś chcialby pojechac).parki , muzea i czy inne atrakcje a nie tylko kregle ,szmaty i tak w koło .

Gość gość
No co ty,przecież mówiła że takie rzeczy jak zwiedzanie ją nie interesują :)

Gość gość
Nawet na pytanie o Hiszpanie powiedzialabym,ze zwiedzac nie bedzie,Bo nie lubi

Gość gość
ale kisnę z tych komentarzy o zasuwkach na drzwiach w pokojach dzieci :D ona się tłumaczy jak psychiczna

Gość gość
Jest filmik o was na kanale. Czytanie komentarzy hejterskich :)

Gość gość
Rozczaruję ją zapewne, ale nie chce mi się oglądać. Szkoda życia.

Gość gość
Tego sie nie da słuchac ani oglądac. Agnieszka jednego nie rozumie sama podawala "instrukcje"co tu zrobic aby sie nie narobic*****eniądze od panstwa miec. Pozatym Fabian to jej BYŁY MĄŻ a nie mąz koscielny albowiem kosciol moze stwierdzic niewaznosc(to tak jakby jej nigdy nie było) przysiegi malzenskiej a nie udzielic rozwodu. Chcesz cos powiedziec to najpierw Aga pomysl bo na gupka wychodzisz.I tak owszem,jestes teraz wulgarna do widzów.

Gość gość
Najlepiej ją olać i wcale nic nie pisać. Tym filmikiem próbuje tylko rozpętać kolejny s**tstorm, bo widocznie brakuje jej już youtubowej dramy, a mi się nie chce brać w tym udziału. Nie zniżam się do pewnego poziomu i nie będę się wyzywać w internecie z jakąś obcą kobietą. Ja nie upubliczniam swojego życia na YT. Drażni mnie jej podejście - walczy z hejtem, sama hejtując i wysnuwają jakieś teorie wyssane z palca, że wszystkie osoby na kafe to głupie nastolatki. Brawo. Polecam wejść i poczytać komentarze pod tym filmem, od razu widać jak Candy i jej widzki walczą z hejtem - wyzywając i to bardzo chamsko i niekulturalnie. Cytuję: "zazdrosne głupie baby", "tępe dzidy", "stado chołoty, żenujące obleśne pół główki, wyrachowane sucze" (pisownia oryginalna)". Dalej są już tylko wycieczki personalne i pisanie typu: "Na pewno są brzydkie i zakompleksione", "Nie mają mężów, tylko przydupasów", "Pracy to na oczy nie widziały". Aga Cosmetic Candy, jeśli to czytasz, apeluję do Ciebie - nie wrzucaj od razu wszystkich do jednego wora i może nie odpowiadaj na hejt hejtem? Sama robisz dokładnie to samo, z czym próbujesz obecnie walczyć. To żadna metoda, tylko niepotrzebne dolewanie oliwy do ognia. Poza tym, jakbyś nie zauważyła, już nam się nawet nie chce Ciebie oglądać i tutaj pisać. Ciekawe, że filmik pojawił się teraz, kiedy ten temat jest już praktycznie na wymarciu. Przypadek?

Gość gość
Cóż, z mojej strony to tyle. Nie będę kopać się z koniem. To już wszystko stało się zbyt nudne i żenujące. EOT.

Gość gość
Ona jest dumna ze swoich piersi :-D dowcip roku .Tak samo moze byc dumna ze swoich paznokci :-D plastikwych To jest barani smiech i odzywki to z niemocy.Sory ale nie bedziesz miala czerwonego dzwonka czy czego tam chcialas.

Gość gość
Jestes juz nudna Kendy a obojetnosc chyba boli Najbardziej?

Gość gość
Pokazal mi sie filmik w sugestiach, obejrzalam i zajrzalam tutaj... Hmmm, faktycznie, wieksza czesc komentarzy chamska i prymitywna (nie wszystkie), ale pani ktora nagrala ten filmik, reprezentuje soba podobny poziom, osadzam na podstawie jej wypowiedzi oraz komentarzy jej fanek i jej odpowiedzi na te komentarze. Do konca filmiku nie dotrwalam. Jakie hejterki/fanki taka prowadzaca i na odwrot. Kanal i watek tutaj na jednym poziomie, ani jednego ani drugiego raczej juz odwiedze.

Gość gość
Nie odwiedze*

Gość gość
"Hejterki" muszą dostosować się poziomem wypowiedzi do you tuberki która komentują.

Gość gość
Jakoś już przestały mnie interesować filmiki tego konia.

Gość gość
'Dżejket potajtoł'...jacket potato by Candy :) ;)

Gość gość
wejdzcie sobie na dyskusje z candy na jej kanale. ta babeczka co rysuje sie wygadala. napisala ze niby zna jedna kafeterianke bo to jej kumpela ktora pozyczala od niej wi-fi. czy tylko mi smierdzi to tlumaczenie. moim zdaniem to wlasnie ona obsmarowala candy tu na kafe a teraz sie glupio tlumaczy. cytuje 'przeciez moglam miec przez nia problemy bo uzyczalam jej wi-fi ' ha ha ha przyklad kochaniusich 'wicek'

Gość gość
Też proponuję olać. Ona chce nas sprowokować do pisania, bo widziała, że nawet hejterki z kafeterii powoli tracą nią zainteresowanie. Żałosne.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować