Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KLER OBURZONY spektaklem Teatru Powszechnego w Warszawie. HAHA

Polecane posty

Gość gość

oj cebulaki bedą sie srac przez miesiąc

Gość gość
Z niecierpliwością czekam na spektakl w którym MAHOMET gwałci feministkę i jej 4 letnią córkę 🖐️

Gość gość
nie kler tylko oburzeni są normalni ludzie.Lewaki jak to lewaki mają nasrane w glowach

Gość
gość dziś To wystawcie to w Teatrze Telewizji w TVPiS ;-).

Gość
gość dziś W kategorii "nasrane w glowach" nikt nie przebija Mela Gibsona i jego "Pasji". Oraz widzow tego "dziela".

Gość gość
W kategorii debile stuleci nikt nie przebije Rescator555, wyborców PO i śmiesznej N 🖐️

Gość gość
To przedstawienie to nic innego jak mowa nienawiści pod przykrywką "sztuki".

Gość
gość dziś To przedstawienie to nic innego jak mowa nienawiści pod przykrywką "sztuki"..<<< A kto ci kaze cos takiego ogladac ? Ja nie czytam na przyklad "Gazety Polskiej", nie ogladam "Republiki" i kupe mnie obchodzi, czym tam sie branzluja.

Gość gość
"Raz sierpem, raz młotem czerwoną chołotę" Precz z tymi pseudoaktorami i ruskimi psami!

Gość gość
Ciekawe co by bylo jakby taki spektakl wystawili o Zydach czy Muzulmanach.Od razu bylby szum,ze jak tak mozna i,ze to niepoprawne politycznie jest.

Gość
gość dziś A co, katolom to wolno szumiec, a zydom albo muslimom to juz nie? Tyle, ze katolskie wypociny, skierowane przeciwko zydom czy muslimom, malo kto chcialby ogladac. Tak jak gniotu o "zolnierzach przekletych" pt. "Historia Roja", czy innego bogojczyznianego gowna. Tworcow spektaklu taki szum nie powinien obchodzic, jedynie stopien wypelnienia widowni. Chca ogladac, placa za bilety, to sztuka jest potrzebna.

Gość gość
Nie obchodzi mnie, a stwierdzam jedynie fakt. Tak ordynarna mowa nienawiści nigdzie nie powinna mieć miejsca.

Gość gość
Rescator555 dziś X Dla ciebie kundlu lepsze by było wychwalanie czerwonego ścierwa. Bolszewika w morde lej! Targaj się grubasie🖐️

Gość gość
Rescator to kompletny debil, pamietam jakie kocopoły tkał na erotycznym, kompletnie go nie słuchajcie.

Gość
@ gość dziś Nie obchodzi mnie, a stwierdzam jedynie fakt. Tak ordynarna mowa nienawiści nigdzie nie powinna mieć miejsca. ..<< Wiele rzeczy nie powinno miec miejsca a jednak ma. I nie uwazam, zeby ten spektakl byl najgorsza z nich.

Gość obecny
gdzie można zobaczyć ten 'spektakl' aby krytykować ? póki co to media pokazują jakieś urywki lub fragmenty a gdzie jest całość ? chciałbym zobaczyć chociaż 'kawałek' spektaklu , gdzie strzelają do Jarka Kaczyńskiego ? gdzie znajdę 'spektakl' w necie aby wyśmiać ?

Gość gość
(22:08) A ktos zmusza cie do ogladania tego,jak stwierdziles "bogoojczyznianego gowna"? Zapewne jakis Zydek albo muslim jestes skoro tak napiales sie przy jednym poscie.

Gość
@gość dziś << Czy ja napisalem, ze ktos mnie zmusza? Sam nie ogladam i kupe mnie obchodzi co tam sobie wystawiaja czy kreca i to samo radze oburzonym na ten czy inny spektakl teatralnyc. Obchodzi mnie jedynie marnowanie forsy z moich podatkow na "dziela" ktorych ludzie nie chca ogladac, zarowno "bogoojczyzniane" jak i "lewackie'" I to jest jedyne kryterium.

Gość gość
Dobrze, że Giertych poszedł po rozum do głowy i złożył zawiadomienie do prokuratury w zwiąku z tym "cyrkiem".

Gość gość
Teraz czekamy na sztukę o dwóch gejach Mośku i Ahmedzie. :]

Gość gość
Różnica jest taka, że kiedy wystawiana jest sztuka profanująca religię katolicką to jedyne co się dzieje to zgorszenie i oburzenie kleru. Kiedy jest wystawiana sztuka o podtekstach, podkreślam podtekstach antysemickich, to państwo wypłaca ogrom pieniędzy odszkodowania. Taka to sprawiedliwość :D

Gość obecny
ale spokojnie , podobno jest demokracja i wolność słowa , nie ma cenzury na szczęście , więc , kto ma chęć i ochotę to kupił bilety i ogląda spektakl , generalnie to TEATR zdobył publiczność tymi 'anty-recenzjami' , czyli będzie publiczność i będą pieniądze i o to biega na tej planecie aby zarobić pieniądze i dobrze się zareklamować ! a gdy tu na forum pokażę na fotce swój zad lub nagram swoje pierdzenie to nikogo to nie zainteresuje , zatem TEATR MAMY OGROMNY , który już wygrał i zarobił pięciokrotnie na siebie a artyści już srają forsą !

Gość
@ gość dziś Kiedy jest wystawiana sztuka o podtekstach, podkreślam podtekstach antysemickich, to państwo wypłaca ogrom pieniędzy odszkodowania. Taka to sprawiedliwośc..<<< A jakies przyklady takich sztuk, ze ktore panstwo wyplacilo urzedowanie?

Gość gość
Dlamnie to zwykła szmira nie sztuka. Jakby tym " aktorom" g****o kazano zjeść na scenie to zrobiliby to poniewaz parcie na szkło i forsa przegrywa z humanizmem i prawdziwa sztuką

Gość obecny
takie 'oburzenie' to tylko w Polsce jest i będzie i nigdzie w Europie tej 'sztuki' nie pokażą , NIKT tego DZIADOSTWA nie zrozumie w Europie , być może , gdy wystąpią zupełnie nago z kałaszami AK-47 skierowanymi w stronę PiS albo w stronę JPII to być może , ktoś tam cokolwiek zrozumie , póki co to jest 'dziadostwo' nie nadające się nawet to przetłumaczenia na język angielski !

Gość gość
spektaklem? haha to za dużo powiedziane :D

Gość gość
23:24 Znany biznesmen,nie pytaj mnie o nazwisko bo nie pamietam, calkiem niedawno na rynku we Wroclawiu bodajze, spalil kukle przedstawiajaca Zyda. KUKLE! Przedmiot martwy. Zostal pociagniety przed sad i wymuszono na nim ogromne odszkodowanie za sianie nienawisci wobec Zydow. Chodzilo o sprzeciw wobec inwazyjnej polityki Sorosa, ale zydowski sad stwierdzil inaczej. A tutaj w teatrze pala kukle Jana Pawla II i ludzie sie dziwia jak sie mozna oburzac!

Gość
@ gość dziś 23:24 Znany biznesmen,nie pytaj mnie o nazwisko bo nie pamietam, calkiem niedawno na rynku we Wroclawiu bodajze, spalil kukle przedstawiajaca Zyda. ... Zostal pociagniety przed sad i wymuszono na nim ogromne odszkodowanie za sianie nienawisci wobec Zydow. Chodzilo o sprzeciw wobec inwazyjnej polityki Sorosa, ale zydowski sad stwierdzil inaczej. A tutaj w teatrze pala kukle Jana Pawla II i ludzie sie dziwia jak sie mozna oburzac! <<< No wlasnie, ta kukle spalil na rynku, a wiec w miejscu publiczym, gdzie mogli to widziec przypadkowi ludzie. Natomiast do teatru idzie sie na wlasne zyczenie. I jesli komus nie podoba sie to, co tam pokazuja, niech idzie gdzies indziej. Osobiscie jako lewak jestem przeciwny karaniu zarowno za obraze "uczuc religijnych", jak i jakiekolwiek formy "mowy nienawisci". Oczywiscie poza znieslawianiem konkretnych osob. Niech prawiki zgodza sie na usuniecie z Kodeksu Karnego paragrafu o obrazie uczuc, to lewica z pewnoscia zgodzi sie na analogiczny krok.