Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Do końca życia nie wybacze sobie że straciłem taką dziewczyne jak kafeterianka

Polecane posty

I to przez wlasną głupote, bo zamiast zgrywać debila na kafe to mogłem odczekać trochę czasu i napisać do niej na gg na spokojnie może by mi odpisała gdybym np napisał w połowie lipca :( ale teraz to po czasie i już nic z tym nie zrobie, a tak bym bardzo chciał cofnąć czas

Gość gość
możesz dokładniej to opisać?

Poznałem w czwercu na kafe pewną dziewczynę pisałem z nią tutaj, a potem przenieśliśmy się na gg, pisaliśmy nie dużo bo tylko 2 dni, bo nagle w trakcie pisania uciekła do dzisiaj nie wiem czemu. Może to głupie ale mi wystarczyło tyle czasu aby zobaczyć w niej siebie samego i kogoś idealnego dla mnie, moglibyśmy się nawzajem wspierać i przeżywać dobre i złe chwile. Ja pisałem do niej przez kilka dni co się stało, ale nie odpisywała, długo myślałem co zrobić i wpadłem na głupi pomysł zrobienia tego konta na kafe i pisania głupot i zgrywania kozaka, aby zdobyć rozgłos i spróbować zwrócić na siebie uwage kafeterianki. Wiem że to było głupie, ale mimo wszystko taki naprawdę nie jestem i bardzo chciałbym aby mi zaufała i po pisała ze mną, chociażby po to aby wszystko wyjaśnić

Gość gość
czyli już wcześniej cię skreśliła

Ale pisało mam się naprawdę dobrze i w trakcie normalnej rozmowy nagle przestała odpisywać, w sensie pisze, pisze i nagle nie dokończyła i tyle ją widziałem, rozumiem że mogła mieć jakieś problemy bo trochę zagubiona była, ale ja chciałem mimo wszystko jakoś ją odzyskać bo chcialem jej pomóc aby była szcześliwa. A tylko pogorszyłem sytuacje bym że pół roku na kafe zgrywałem debila

Gość gość
może wysłałeś jej swoje zdjęcie i dlatego nie odpisała?

Gość gość
może zbyt bardzo jej nadskakiwałeś? kobiety nie lubią jak się im zbyt nadskakuje

Pisałem dużo, ale to po to aby ją poznać i chciałem aby uwierzyła w siebie, do delikatnego podrywania jej miałem przejść później, ale z osobowości mi się spodobała i mimo iż jej nie widziałem to uważam że wygląd jej tu nie ma znaczenia, bo liczy się jaka jest z osobowości i charakteru a wydawała się spoko

Gość gość
To pewnie byl facet a ty sie fascynujesz

Normalny temat na kafe zrobiła i na gg też pisała normalnie i o była dziewczyna dośc podobna do mnie, w sensie podobne przeżycia i wgl

Gość gość
chciałem aby uwierzyła w siebie xxx Widocznie uwierzyła i teraz kocha się po kiblach w klubach z przystojniakami

Mówiłem jej że pozytyw z tego jaka jest taki że się nie zeszmaciła więc wiem że takich rzeczy nie robi, wbrew pozorą ona jest porządna i da się ją wyprowadzić na ludzi

Gość gość
skąd wiesz, że się nie zeszmaciła? mało to nieśmiałych kobiet, które po nabraniu odwagi robią się "wyzwolone"?

Gość gość
Dasz sobie w końcu spokój?

chcę z nią tylko pogadać chwilę, wszystko wyjaśnić i ją przeprosić bo mi zależy na jej szcześciu

Gość gość
pisałam Ci tu już kilkakrotnie abyś dał mi już spokój, a ty dalej robisz te głupie tematy, wróć na ziemię , znajdz sobie zajęcie i odczep się ode mnie nie rozumiesz co to znaczy?!

Udowodnij i to że Ty to Ty, czyli podaj datę naszej ostatniej rozmowy bo wtedy uszanuję Twoją wolę i zniknę z twego życia i z kafe

Gość gość
nie muszę nic udowadniać, jeśli mi nie wierzysz to wcale Ci na niczym nie zależy, chcę byś się odczepił tylko tyle, a ty nadal nie dajesz mi spokoju

zależy mi na Tobie dlatego chcę szczerej rozmowy, przecież taka rozmowa do niczego nie zobowiązuje, ja wiem że Ci cieżko po tym co robiłem, ale dotarło to do mnie i chciałbym to jakoś zmienić bo nie chcę taki byc

Gość gość
Mam Ciebie dość, nie wejdę już nigdy na kafe, żegnam.

Gość gość
mówisz że chcesz rozmowy

Tak chcę TYLKO rozmowy, ale na gg jak za dawnych czasów aby sobie wszystko wyjaśnić i przeprosić

Gość gość
Nie będzie rozmów i basta

Gość gość
nie ma gg

Gość gość
nie pisałam nigdy próbowałam kiedyś zainstalować ale abw mnie namierzyło i basta

Gość gość
Musisz zrozumieć, że mnie nie interesujesz i w końcu dać mi spokój!

Ale tak dobrze mam się pisało i już wtedy poczułem że możesz być kimś ważnym dla mnie, ja ciągle o Tobie myśle, codziennie Daj mi chociaż dowód że Ty to TY