Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 5,5 letnie dziecko może udusić się w nocy gdy ma zatkanh nos?

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie jestem Matka panikara mój syn ma katar Ale od 5 dni używałam nasivin. Lekarka dzisiaj kazała odstawić i przepisala jakiś inny środek do noska.jednak synek ma cały czas zatkanh nosem. Zastanawiam się czy w nocy Moje dziecko może się udusić albo mieć bezdech?

Gość gość
Nie przesadzaj juz.Wielu ludzi,w tym takze dzieci maja katary i zyja.Ja mialam prostowanie przegrody nosowej,gdzie po zabiegu wsadzili mi do nosa dwie duze,grube tamponady.W ogole nie moglam oddychac nosem,tylko ustami.Myslisz,ze moglam spac w takim stanie?I jakos zyje.

Gość gość
Nie sadze by byl na swiecie taki przypadek. Albo zacznie kaszlec gdy katar bedzie po gardle splywal, albo po prostu bedzie jakby bezdech i po chwili nabierze powietrza. Mojej klezanki dziecko ma drastycznie powiekszone migdaly i cale noce oddycha buzia i ma bezdechy i zawsze po chwili lapie lapczywie powietrze. Nasivin mozna tylko dni, sluchaj lekarza. Sposob mojej mamy ktory i ja stosuje- tne czosnek na plasterki nawlekam na nitke i wieszam w poblizu twarzy zakatarzonego dziecka. Oczywiscie bezpiecznie. Jestem pewna ze pomaga oddychac, napewno nie szkodzi. I spokojnie mamo, masz chyba to szczescie ze przez 5 lat dziecko powaznie nie chorowalo skoro tak sie boisz samego kataru.

Gość gość
wyczyść mu katarkiem pod odkurzacz na serio!

Gość gość
Prędzej ciebie udusi :classic_cool:

Gość gość
Powiedzcie mi,czy naprawde sa takie matki jak autorka?Zero logicznego i samodzielnego myslenia.W dodatku potrafia z najmniejsza bzdeta leciec na kafeterie.Nie wiem jak te kobiety same radze sobie w zyciu.