Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam romans

Polecane posty

Gość gość
Może porozmawiaj z nim dlaczego to zrobil

Gość gość
Ja bym nie dała rady

Gość gość
Pewnie facet jest biseksualny. czy to znaczy, że w przyszłości będzie zdradzał autorkę z facetami? Chyba jest takie samo prawdopodobieństwo jak to, że hetero będzie zdradzał. Ja bym pogadała z facetem, dlaczego to zrobił czy z ciekawości, czy chciałby to powtórzyć. Powinien zrozumieć, że autorka ma wątpliwości i chce trochę podrążyć temat.

Gość gość
O czym Wy piszecie dla mnie byłby już skreślony. Nie ma powrotu. Dlaczego ma zatruć życie kobiecie?

Gość gość
niestety dla mnie tez byłby skreslony, nie umiałabym z tym zyc, z ta mysla, ze jest ze mna a moze marzy o jakims chlopaku

Gość gość
Rozumując w ten sposób, to nigdy nie można by być z kimś, kto ma za sobą jakąkolwiek przeszłość seksualną, bo równie dobrze mógłby marzyć o jakiejś dziewczynie.

Gość gość
Ale z dziewczyną to normalne

Gość gość
13.28 jak by Ci mąż tak powiedział to jakbyś się zachowała? Nie uważasz że to tylko przykrywka

Gość gość
A c z facetem to nienormalne? Jesteś homofobka i rasistka i kafeteria powinna zablokowac ci IP. Obrzydliwa jestes.

Gość gość
Musisz odpowiedzieć sobie na pytanie, czy jesteś gotowa na związek z osobą biseksualną. Ja bym nie była, nawet jeżeli ktoś na kafe ma mnie za to wyzywać od homofobów czy rasistów. Nie. Nigdy nie miałam potrzeby obcować czy nawet myśleć o związku z kobietą. Jeżeli facet tego szukał, tzn. że miał taką potrzebę. Nie dlatego, że chciał spróbować, bo gdyby był hetero, to by o innym facecie nawet nie myślał. Jeżeli chodzi o kwestię zdrady, to orientacja nie ma znaczenia,, każdy kto będzie chciał przesiać się z innym zrobi to, czy homo czy hetero. Odpowiedz sobie tylko na pytanie, czy jeśli związek posypie się przez innego faceta to co będziesz czuła. Bo ja, jeśli mąż by mnie zdradził, to wolałabym aby zrobił to z kobietą niż z facetem. Ale decyzja jest twoja. Ja bym nie brnęła dalej w taki związek, mimo że szczerość chłopaka jest fantastyczna.

Gość gość
gosc z 14:15 Swietnie ujete słowa, ja bym tej dziewczynie poradzila to samo. Nie pozbieralabym sie po zdradzie mojego meza z facetem. tO TAK JAKBYM TYLE LAT MIESZKALA Z OBCA MI OSOBA O KTOREJ NIE WIEM NIC.

Gość gość
Olga co zdecydowalas?