Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olaolili

Jesteśmy już ze sobą 4lata,Szalenie go Kocham ale. . .

Polecane posty

Nie bardzo mam z kim o tym porozmawiać więc wpadłam na pomysł alby ktoś nie znajomym okiem na to ,,popatrzał,,A więc moja historia; Ja i mój narzeczony juz , jesteśmy ze sobą 4 lata ,w tym roku za parę miesięcy będzie już 5lat . W 2014r mi się oświadczył,ale to bylo tak że powiedzialam tak ,ale nie bardzo jeszcze chcialam slubu bo mialam 19lat i stwierdzilam ze za szybko. Kolejny raz dał mi pierścionek rok temu i w tym czasie stwierdzilismy że zaczniemy planować slub ,ale do dzisiaj cisza , teraz jak sie go pytam to mowi ze dobrze jest jak jest ze jestesmy oboje jeszcze na utrzymaniu rodziców a narazie nie mamy gdzie mieszkac po slubie bo czekam az brat się wyprowadzi. Urządziliśmy już sobie nawet sypialnię u mnie w domu i salon :) To tak po krótce. Od 2 lat ja zaczełam pracę na 3 zmiany a on też już pracowal wtedy na 3 zamiany i problem w tym ze tymi zmianami sie mijamy . jak ja kończe to on zaczyna i tak caly tydzien od 2 lat ,ja bardzo probowalam zmianic zmianę by byc w mojej firme na tej zmianie co mój ,ale kierownik się nie zgodzil;/ a on tez w swojej firmie się pytal i tez nie moze , ale teraz mam takie przeczucia ze on wogole o to sie nie pytal , bo ciagle slysze o tych kolegach od niego ze zmiany itp. a jak wspominam o tym to mowi ze nie będzie sie pytal bo wie ze itak nie bedziemy miec tych samych zmian.Ale ja mam już tego dosyć przez 2 lata ciągle się mijamy , w tygoniu widzimy się po 2 godz i to tyle , no i sobota cala i niedziela. Mamy do siebie 25km to tez nie jest jakos bardzo daleko. Ciągle myślę o tym by mieć to sama zmiane co on , bo jest dla mnie najwazniejszy i szkoda młodości na mijanie się ciągłę ;(( jak tylko pomyslę ze znowu popoludnie sama będę siedziała to płakac mi się chce i tak czesto sie dzieje ze sama siedze i placzę ;( jeszcze ostatnio odkrylam na jego messengerze ze po roku naszej znajomosc***isal ciagle do takiej dziewczyny ,namawial ja by sie z nim spotkala , ale ona nie chciała , ostatnio kiedy z nia pisal to byl styczen 2016, ona mu napisala ze ma kogoś i że on tez powinien bardziej swojej dziewczyny(czyli mnie) namawiac na spotkania i jest jej niezrecznie sie z nim spotykac skoro ona ma chlopaka a on dziewczyne. i od tego czasu juz do niej nie pisal . wtedy tez pisal z innymi dziewczynami ,ale nie doszlo do zadnego ze spotkan. Teraz myśle czy on jest wart moich nerwow ze ja się denerwuje ze nie moge wiecej czasu spedzac z nim w tygodniu a on tak mi sie wydaje nie przejmuje się tak tym jak ja , ja potrafię się w momet popłakac z tego powodu a on nic. Wogole ostatnio malo mnie przytula,malo mowi mi ,,kocham Cie,, a o pocałunkach już nie wspomnę , jak chce się z nim calować to on mowi ,,nie męcz mnie,, . w tej chwili chcę nawet zrezygnować dla niego z pracy i przyjąć się do innej firmy ale na tą zmianę by mieć tak samo ze zmianami ze razem na 6 ,razem na 14 i na 22 . Co wy o tym wszystkim sądzicie ? bo ja już sobie nie radzę.

Gość gość
Nie zależy mu daj se siana.

Gość gość
Glupia jestes, chcesz dostosowywac sie do faceta ktory nie jest lojalny w stosunku do Ciebie, moze juz zdradzil albo jeszcze zdradzi najpewniej, skoro pisze z innymi laskami. Jak ja bym sie dowiedziala ze moj facet namawial jakas nowopoznana laske na spotkanie to Od razu by dostal kopa w d...e I droga wolna. Do tego Twoj Traci zainteresowanie Toba,nie chce czulosci. Troche honoru dziewczyno. Powinnas go zostawic a nie sie pytac co robic, ale znajac zycie nie odejdziesz I zaczniesz go usprawiedliwiac.