Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety nie chca wrazliwego, opiekunczego faceta po 30stce, one wola

Polecane posty

Gość gość

r00chacza nieskazonego mysleniem i emocjami, ktory ostro je zerznie i potem wypije piwo, beknie i wyjdzie z kumplem na miasto, gdzie bedzie podrywal inne.

Gość gość
Prawda boli?

Gość gość
Nieeeee........ ogólnie kobiety potrzebują 2 facetów, jednego co je dobrze zerżnie i drugiego wrazliwego i opiekuńczego. Generalnie najbardziej chciałyby 2w1, ale to niestety nie jest możliwe przez co same nie wiedzą na co się zdecydować.

Gość gość
Nie mam szacunku dla kobiet, ktore chca byc porzadnie zerzniete

Gość gość
wole niesmiale kobiety, one pragna milosci a nie grubego fiuta w cipce !!!

Gość gość
Kobiety chcą od faceta takich cech, które zapewnią im byt, po co komu wrażliwy i opiekuńczy jak nie ma kasy ani pozycji? ;)

Gość gość
to powiedzonko porządnie zerżnięta ,jest modne wśród tępych dzidek i tępych samczyków ,tak naprawdę g****o wiedzą co to jest prawdziwa namiętnośc,powtarzają jedno i to samo jak owieczki w stadzie

Gość gość
to drugie też prawda baby chcą kasy i za kasę sprzedadzą nawet miłość :-) zresztą nawet nie są do niej zdolne ,mają tylko instynkt plus interesowność

Gość gość
Kobiety chcą od faceta takich cech, które zapewnią im byt, po co komu wrażliwy i opiekuńczy jak nie ma kasy ani pozycji? oczko.gif xxx Według ciebie Bill Gates nie ma ani pozycji, ani kasy czy nie jest wrażliwy i opiekuńczy?

Gość gość
Ja wolę delikatnych kochanych i wrażliwych ale takich już nie ma

Gość gość
Przecież Bill Gates ma żonę i trójkę dzieci, więc widać ma wszystko co trzeba

Gość gość
Ja jestem nieco męska kobieta - meska mentalnie nie z wygladu. Z wygladu jestem delikatna i wrazliwa ale naprawde jestem raczej pewna siebie, inteligentna i lubie dominowac w towarzystwie. Od zawsze podobali mi sie faceci inni niz ja czyli wlasnie wrazliwi, opiekunczy, delikatni. Tylko z takimi sie spotykalam. Tacy samce alfa po kilku randkach odpuszczali bo ja z nimi rywalizowalam. Taki mam charakter wiec tacy mi sie podobja :-). Kobiety bardziej kobiece mentalnir moze wlasnir dlatego chca takich samcow alfa?

Gość gość
Ja żadnego nie chce, zawiodłam się na ludziach

Gość gość
Ja tam dostałam w prezencie od losu wrażliwego, opiekuńczego faceta po dwudziestce i jestem w pełni zadowolona. :) 🖐️

Gość gość
"Nieeeee........ ogólnie kobiety potrzebują 2 facetów, jednego co je dobrze zerżnie i drugiego wrazliwego i opiekuńczego. Generalnie najbardziej chciałyby 2w1 ale to niestety nie jest możliwe " x A co ma jedno do drugiego? :D Te cechy wcale się nie wykluczają. Każdy mój ex był dobry, wrażliwy i jednocześnie dobry w łóżku.

Gość gość
ale każdy był ex więc czego im brakło?

Gość gość
Ja wolę delikatnych kochanych i wrażliwych. Ostatni raz ten kawał z ust dziewczyny\ kobiety słyszałem rok temu. G****o warte były Jej deklaracje co do partnera życiowego. Efekt był taki że związała się z chamem, k****arzem, prostakiem o mentalności sztachety od płotu.

Gość gość
Z różnych powodów się rozstawaliśmy, często przeze mnie, ale do ich osobowości akurat nic nie mam, bo byli naprawdę ok.

Gość gość
Ale aktualny też jest wrażliwym romantykiem, a jednocześnie ogierem w sypialni :D I to już będzie ostatni raczej, nie chcę innego :)

Gość gość
Przepraszam ja chcę takiego jak autor

Każda ma takiego, jakiego sobie wybiera. Mnie wrażliwy facet nigdy nie był potrzebny, bo sama nie jestem wrażliwa. I mam inteligentnego, pewnego siebie mężczyznę, który nie szlaja się z kumplami po mieście i nie śmierdzi piwskiem.

Gość gość
wrażliwi faceci to g****o