Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idago

nie kocha

Polecane posty

Gość idago

Mój mąż twierdzi że mnie kocha... Tylko że nie zarabia na na (mam dwoje dzieci) tz. zarabia ale ma taki zryw. siedzi w domu ok 3 miesięcy a potem na miesiąc jedzie do niemiec... i uważa że to jest ok. nia śpimy w jednym pokoju - nie mówię w łóżku - ok miesiąca!!! Bardzo go kochałam teraz nie wiem sama, Dzieci kochają go po nad życie on je też co robić :( :( :(

Gość idago
może źle trochę napisałam chodzi o to ze nie sypiamy ze sobą...

Gość gość
A to nie da się z mężem porozmawiać ? Ja takiego problemu nie mam ale jak mi coś leży na sercu to idę do męża i mu o tym mówię.

Gość idago
Właśnie o to chodzi że nie da się...Każda rozmowa jest zakończona złością z jego strony... Albo wychodzi albo udaje że śpi! Dosłownie! Piszę tu bo już sama nie wiem co zrobić. Żyć tak dalej... Najgorsze jest to że nie poznaję faceta którego poślubiłam... Może ktoś poradzi jak go obudzić z tego odrętwienia... jak wyczuć czy mu jeszcze zależy...

Gość gość
Nie wiem czy to dobry pomysł. Ale kiedys znajoma miała podobny problem. Nie mogław pewnej sprawie dotrzeć do swojego męża. Kiedy zobaczył dokumenty rozwodowe otworzyły mu się oczy. Na niego podziałalo.

Gość idago
nie raz poruszałam temat rozwodu i nie raz miałam w pomyśle zrobić tak jak ta znajoma... Po prostu złożyć papiery...

Gość gość
Oby wam się udało :)

Gość idago
Też mam taką nadzieję nie chcę przekreślać tylu wspólnych lat... ale czasami brak mi siły... :(