Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gardzę takimi kobietami .

Polecane posty

Gość gość

I faceci też. Mowa o typowych babach. Rozmemlanych, lamentujacych, uslugujacych. Ktore oplataja faceta jak bluszcz. :) Można zmienić temperament, nauczyć się pewnych zachowań ale po co, nie? Lepiej być nierozgarnietym, wkurzac wszystkich wokół, dawać się wykorzystywać i nie szanować. Ot, życie jak z bajki....

ale powściągnij osąd, może one są z przemocowych rodzin i mają jakieś zaburzenia osobowości, nie robią tego świadomie.

Gość gość
Znsczy, wyrwala ci chlopa?

Gość gość
Jeśli są uposledzone to powinny być pod czyjąś opieką. Dziecko może nie być świadome zachowań dlatego trzeba je nauczyć a dorosla osoba SAMA powinna się zreflektowac nie sądzisz? :)

Gość gość
Nikt mi nie odbił faceta, ani nic nie zrobił po prostu jak widzę takie baby to mi cisnienie skacze. Mam taką sąsiadkę. Dramat.

Gość gość
No i po co? Nie lepiej zajac sie wlasnym zyciem?

Gość gość
Ta sasiadka ma 22 lata, jej facet 31. Ona pomieszkuje u niego a tak to studiuje u siebie.Od samego początku związku ( sa razem 4 czy 5lat) zdradzal ja, nie szanowal. Codziennie lataja przedmioty w domu, raz czy dwa to nawet ona przeleciala w powietrzu i zatrzymala sie na ścianie. Prawie ze moją ścianę wybilo:) Zdradza ja non stop i nic sobie z tego nie robi, do mnie jawnie mówi że jest brzydka, wielka (wysoka i grubsza), słaba w łóżku i jest z nią żeby nie być sam, zachwyca się mną ze taka piękna jestem. Zresztą pewnie nie tylko mną bo co weekend ma inną ;) najlepsze jest to, ze on jest brzydki wrecz oblesny , biedny a tak sobie nia manipuluje jak marionetka, dziewczyna jest z dobrego domu, rodzice naukowcy, w rodzinie większość prawników

Gość gość
I ona oczywiście tylko pogada, pobeczy i zaraz to samo...misiu srisiu.... I dziwi się ze on jej nie szanuje. Faceci między sobą śmieją się z takich bab. Dobrze wiedza ze moga sobie robic z nimi co chca i nie poniosa konsekwencji. Przynoszą wstyd prawdziwym kobietom.

Gość gość
Ja tam lubie bluszczowe kobiety :classic_cool: moga mnie oplatac do woli.

Gość gość
Ale nia gardzisz, nie jej katem. A wiedze posiadasz jak stara przekupka. Moze nalezaloby pomoc sasiadce, nie wieszac na niej psy.

Gość gość
Ona jest tak zapatrzona w swojego misia ze wszelkie sugestie traktuje jak atak i oczywiście zlorzeczy na każda kobiete, nawet niewinna. Bo kobieta dziffka, miś niewinny Ma więc dokładnie to co chce, wiec nie bede psuc jej szczescia.

Gość gość
Slusznie, rowniez nie obrabiaj jej doopy w necie. Sa ludxie, ktorzy nie chca pomocy.

Gość gość
Jest wolność słowa to raz. Dwa - to przypadek ze o niej napisalam, akurat pasuje do tematu Nie lubię takich kobiet :)

Gość gość
Do tematu pasuje ok, co nie zmienia faktu ze dlugo rozkminialas odpowiedz autorko. To bezproduktywne pieprzenie o cudzym zyciu, jak wczesniej wspomnialam warto zajac sie wlasnym.

Gość gość
noo a ja nie lubie w ogóle kobiet

Gość gość
nie lubie np. takich mundralinskich,co ich wkurza bardziej nierozgarnieta niż napuszona

Gość gość
np. takich co gardzą innymi bo mysla ze są lepsze a nie są ,są takie same tylko w inny sposób ułomne

Gość gość
Dlatego nie ma solidarnosci wsrod kobiet, mezczyzni w tym wypadku goruja. Kobieta, kobiecie wyrwie faceta, a kumpel jest lojalny. Baby sa glupie, a facet to szuja.

Gość gość
Słabo mi dogryzasz postaraj się. :P

Gość gość
Ale po co? To niezaprzeczalne fakty. Nie ublizam, raczej ubolewam skoro utozsamiasz sie z moim komentarzem.

Gość gość
to chyba było jednak do mnie,ale ja też nie lubię dogryzać ,właśnie takich dogryzających nie lubię ,lubię takich co żyją swoim życiem dużo rozumieją i najważniejsze jeśli chcą pomóc to robią to umiejętnie akurat poniżająca krytyka i pogarda to to samo dno

Gość gość
daj mu doopy bez gumy i daj się zalać, też będziesz miała codzienne dramaty których tamtej zazdrościsz ;)

Gość gość
"Moje jest mojsze niz twoje" .a niech ci bedzie, dla mojego i przede wszystkim twojego spokoju.

Gość gość
to niby po co on siedział jej w aucie ?że uraziłam jego czym,ite jego latanie co miało oznaczać,zabawę w kotka i myszkę nie rozumiem jestem wściekła na niego ohyda facet błazen i tyle,nic nie pomógł tylko za szkodził,bo za takie sprawy mozna zapłacić,niszczył mnie psychicznie ,a teraz udaje ze wszystko ok,a gdzie miał swój rozumek wtedy jak robił szydercze manipulację,a ta jego żona do dzisiaj mnie nie przeprosiła a teraz taka nawròcona podstępny babsztyl

Gość gość
Jak można udzielać rad tupu psych,jak sie nim nie jest po pierwszej trzeba zastan.się nad sobą czy ona nie potrzebuje terapii

Gość gość
to ich sprawa , tak wolą pewnie że bym dała d,ale mojej nikt nie chce i nie czuje się lepsza od niej ,wole faceta który zdradzał a nie tego co szydercą jest i nie zdradził

Gość gość
kiełbasa weź leki kretynko :D