Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stracony sens życia

Seks z prostytutką to udawanie i iluzja

Polecane posty

Gość stracony sens życia

powoduje tylko depresje, nałogi, oraz uzależnienie, pozycja stracona, a iluzja uczucia jest bardzo płytka, przykre jest że kobiety się sprzedają a faceci je kupują, po prostu ludzka tragedia po obu stronach tranzakcji

Gość gość
ale napaleńcami rządzą hormony

Gość gość
Ja bardzo lubię sex telefon bo dziewczyny potrafia wysluchac problemow, a potem zaspokoją Cie na maxa, to po prostu trzeba przeżyć aby się wypowiadać! Najbardziej lubię laski z http://seks-telefon.eu/

Gość gość
a co to niby jest "tranzakcja" analfabeto? :o

Gość MLXIII
jaka iluzja ? w USA to jest normalna sprawa, Ojciec robi prezent dla syna z okazji jego 18 urodzin i jadą do prostytutki powiedzmy w Centrum NY , W gabinecie obaj oglądają katalog z prostytutkami i ojciec mówi wprost do syna, jak tam Joe , czy już wybrałeś z katalogu dziewczynę do nauki bzykania ? skoro NIE wybrałeś to popatrz, tu jest Sandra, ma 18 lat i jest piękną zielonooką brunetką , jak podaje pochodzi from Poland , bierz dziewczynę już i teraz ! a ja przy okazji wybzykam Heleni , ładna jest , więc za dwie godziny się spotykamy Stevie , OK , do boju marsz , do boju !

Gość gość
Czy tam tragedia Kasa jest

Gość gość
Ktoś chętny na sex telefonik? Jestem Alicja, moja fotka jest na http://sextelefon.org.pl/ , jestem duga od góry. Jestem otwarta na eksperymenty i nowe seks zabawy, bardzo lubię wibratory, kajdanki i odgrywanie roli. Ze mną sex telefon będzie na pewno niezapomniany i na pewno Twój k***s zostanie zaspokojony wiele razy. Czekam na ciebie praktycznie o każdej porze, więc po prostu zadzwoń misiu:)

Gość gość
chcącemu nie dzieje się krzywda, skoro chcą dawać i biorą za to kasę to wszystko jest w porzadku