Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie że mamy skażenie promieniotwórcze a media milczą?

Polecane posty

Gość gość

Od kilku dni z wielu źródeł pojawiały się doniesienia, że coś niedobrego pod względem radiologicznym, dzieje się nad Europą. Odczyty wielu stacji monitorujących wykazały podniesione poziomy promieniowania izotopu jodu-131. Źródło tego promieniowania znajduje się podobno gdzieś w Europie Wschodniej...

Gość gość
W sumie podwyższony poziom proieniotwórczego jodu-131 odkryto w siedmiu europejskich krajach w tym w Polsce. Sytuacja jest na tyle poważna, że do Europy przyleciał amerykański WC-135. Nie wiadomo jednak co udało mu się wykryć. Dotychczas źródło emisji promieniowania pozostaje nieznane. Wszystkie zagraniczne media donoszące na ten temat podkreślają, że poziom radioaktywnego jodu-131 występujący nad Europą jest staje się coraz bardziej niebezpieczny...

Gość gość
przysnilo ci sie to?

Gość gość
info z portalu zmianynaziemi kropka pl - to oczywiste że media milczą, aby nie wzbudzać paniki, tak już jest z władzami...

Gość gość
pewnie dlatego mnie czyści:-(

Gość gość
NIE CHCĘ NIE CHCĘ NIE CHCĘ i koniec, bo nerwicy dostaje.

Gość gość
SMOG jest groźniejszy i ciągły, normy są znacznie przekroczone i nic się nie zmienia, będziemy umierać na różne choroby płuc itp.

Gość gość
po co się denerwować, lepiej nic nie wiedzieć, człowiek nieświadomy jest szczęśliwszy... do czasu jak dostanie raka, skóra zacznie ropieć, straci wzrok, dostanie padaczki itp. itd