Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam kurzajke na palcu i brodawke płaska na ręce a ciąża

Polecane posty

Gość gość

Chce zacząć się starać o dziecko Mam 2 kurzajki na palcu i jedna brodawke płaska na dłoni. Nie przeszkadza mi to. Ale czy nie zaszkodze tym dziecku ? Myślicie żeby najpierw je wyleczyć ? W 1 ciąży miałam na rękach hyba 4 i same mi znikły a miałam je od dziecka. Chyba musze poinformować ginekologa ?

Gość gość
Przeciez kurzajke zamraza sie cieklym azotem i sladu pozniej po niej nie ma.Zabieg szybki i bezbolesny.

Gość gość
Up

Gość gość
Wiem ale czy to ma wpływ na ciążę ? Jeśli mam nawet kilka na twarzy ? Chociaż nie jestem pewna. Zapisze się do dermatologa i on mi pewnie wyjaśni chociaż mam NADZIEJE ze wcześniej któraś z was mi odpowie

Gość gość
Sholl, azot na kurzjajki - na ulotce pisze, ze nie wskazany dla kobiet w ciazy i matek karmiacych. Autorko ja tez mialam kurzajki. Problem powracal. Pomogla mi mas na odcicki dopiero, moj ginekolog o dziwo mi ja polecil - popros w aptece o masc z mocznikiem, kobiety w ciazy moga ja stosowac. Ja na plaster kladlam gruba warstwe i po 2 tyg po kurzajce sladu nie bylo i problem do dzis nie wrocil.

Gość gość
najlepsza maść na te problemy to hasceral - bez recepty. Tylko trzeba pamiętać zeby ciągle miec posmarowane, np zaklejać plastrem

Gość gość
Ja w ciazy mialam dwie kurzajki na palcach u dloni,jakims cudem podczas ciazy mi znikly same bez zadnych specyfikow,ale pare miesiecy po urodzeniu dziecka jedna znow sie pojawila

Gość gość
Ja kiedyś miałam na stopie i usunęłam w Centrum Podologicznym w Łodzi, na szczęście jeszcze przed ciążą.