Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja modlitwa

Polecane posty

Gość gość

Boze, dziekuje za zdrowe nogi, na kotrych dane mi bylo dojsc wczoraj bezpiecznie do domu dziekuje za wszelkie szanse, jakie dostalam od poczatku tego roku za to, ze poprawilo mi sie zdrowie za cieplo, jakie czuje w brzuchu po cieplym posilku, jaki moglam dzis zjesc, podczas, gdy wielu ludzi gloduje, Boze zlituj sie i daj im jesc dziekuje za to, ze moge zyc i sa rzeczy jakie pamietam, z ktorch moge sie cieszyc, podczas, gdy wielu zyje w nedzy ubostwie, glodzie i wojnie i chorobie daj mi sile, odwage, cierpliwosc, wytrwalosc i zdrowie

Gość gość
boze dziekuje za doskonale jedzenie, jakie teraz spozywam i za to, ze moge miec srodki, by to jedzenie zdobyc

Gość gość
Boze dziekuje za matke i ojca, ze kochali mnie jak umieli i dali tyle ile mogli dziekuje za dobra siostre i modle sie o jej szczescie i powodzenie i zdrowie blagam o sile woli, zdrowie, wytrwalosc, madrosc

Gość gość
a ta fale wdziecznosci wywolal we mnie tylko cieply obiadek czasem niewiee potrzeba

Gość gość
Dobry Boże, dziękuje Ci za mężą, dzieci i wnuczkę. Za własne mieszkanie, za to, że mam co jeść i gdzie spać. Dziękuję Ci za każdego życzliwego człowieka, którego w zyciu spotkałam. Proszę o więcej :-D

Gość gość
Niech Cie Bog blogoslawi!