Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tesciowa potwornie mnie wkurza zadzwonila do meza i sie go pyta

Polecane posty

Gość gość

Czy mamy cos przeciwko aby oni w tym roku zaprosili nas na Wielkanoc do siebie - powiedzialam mezowi ze nie ma czegos takeigo jak rozmowy z jednym z nas za plecami drugiego. I albo przyjedzie w tak waznej kwestii i poprosi mnie o to albo zero, nie bedzie kontaktow wiecej miedzy nami.

Gość gość
prowo

Gość gość
Moi teściowie tez tylko się syna pytają , jakby moje zdanie nie miało znaczenia . Proponują wyjazdy o których ja nic nie wiem . Zawsze wydawało mi się, że to kobieta jest gospodynią i z nią załatwia się pewnie sprawy.

Gość gość
I ona jeszcze sie glupio przed mezem tlumaczy ze niby nie zadzwonila do nas na stacjonarny bo wiedziala ze duzo spie (koncowka ciazy) i nie chciala mnie budzic

Gość gość
Ale to facet decyduje gdzie jedziesz, kiedy jedziesz i po co jedziesz. Przecież.

Gość gość
ale masz autorko kretyński problem,przeciez i tak wiadomo,że twój mąż a jej syn skonsultuje to z tobą

Gość gość
Ale powina przyjechac i mnie poprosić a nie dzwoni, upokorzona sie czuję

Gość gość
Ale z mężem masz chyba normalne relacje? Co za problem, kogo teściowa pyta - ważne jak reaguje mąż. Jeśli powie matce: muszę porozmawiać z żoną i damy znać, to o co chodzi? Chyba, że mąż sam podejmuje takie decyzje?

Gość gość
Moja sie zwraca tylko do syna, nawet jak ja stoje obok. Dlatego zadnych swiat z nia nie spedzam i mi z tym dobrze.

Gość elabarbaraaaa
cześć. A może zamiast świąt wielkanocnych u teściowej wybierzcie się gdzieś nad morze :) Ja w tym roku jadę z rodziną na święta wielkanocne do Primavera w Jastrzębia Góra :) Mają fajną ofertę świąteczną. Moje dziecko na pewno nie będzie się nudzić będzie chodzić na basen,rodzinne warsztaty i animacje,salon gier dla dzieci a ja w tym czasie będę się relaksować w SPA a jest 16 gabinetów :) popołudniami będziemy chodzić na spacery nad morze a wieczorem dancingi :) zostawiam linka do oferty http://www.primaveraspa.pl/cennik-pakiety/wielkanoc-nad-morzem-2017-w-jastrzebiej-gorze/ Wiem że tegoroczne święta Wielkanocne bedą wyjątkowe i niezapomniane.

Gość gość
Alez masz problem!Nic tylko skoczyc z mostu.

Gość gość
"Ale powina przyjechac i mnie poprosić a nie dzwoni, upokorzona sie czuję " ale prowo

Gość gość
Zapros ją / ich ty na Wielkanoc i zrob to tak,żeby równoczesnie do obojga zadzwonić ,nie za plecami drugiego. Ha ha,co za poziom tych prowo,wow.

Gość gość
Prowo upokorzonej ,kolejna edycja