Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierowca on

Jak widze babe za kierownicą to zawsze sobie myśle o tym

Polecane posty

Gość kierowca on

ile cm makijażu ta tępa suka musiała jèbać na swój brzydki ryj przez godzine rano aby tylko NORMALNIE wyglądać, makabra

Gość gośćśćć
mam znajomą która rano przed wyjściem z domu maluje się prawie godzinę :D Dla mnie to nie pojęte jest żeby tyle czasu przed lustrem spędzać :D

Gość wyprane mózgi bab
są takie których własny facet nigdy bez makijażu nie widział, to dopiero patologia z kompleksami

Gość gość
to jest żałosne

Gość gość
baby lubią kłamać, mają kompleksy

Gość gość
achuujciwdóópe

Gość gość
Ja się zaczęłam malować po 30tce bo wcześniej miałam zbyt szczupłą i wyrazistą twarz i wyglądałam w makijażu jak bym chciała się oszpecić. Teraz po 40 maluję się przez 5 minut Nie nakładam podkładów bo mam idealną cerę-zawsze ją miałam -jedna na całą parafię-żadna inna nie miała aż takiej jak ja. Używam tylko cieni-cieniowanie zajmuje mi dwie minuty używam pięciu odcieni i opuszka palca(tak jest higienicznie i szybko) Potem robię kreskę i nakładam tusz na rzęsy-mam swoje długie I to wszystko. Dlaczego maluję oczy? Bo mam oczy w kolorze piwa -takie jasne pełne głębi z ciemną otoczką-kiedy je pomaluję czuję że mam przewagę nad światem I TYLE!

Gość gość
A AUTO PROWADZĘ LEPIEJ NIŻ FACET!

Gość gość
Haha i tak sobie to tłumacz, baba za kierownicą to tragedia zawsze z babami są są problemy na drodze i nikt mi nie wmówi że jest inaczej a tel przy ryju to już non stop i te lusterko i szminki. puzdra z****** myślą że są piękne haha

Gość gość
co ci ta baba tak zalazla za skore,ze tak jadem plujesz.z mojej obserwacji to wlasnie facet za kierownica to najwieksze zlo na drodze,a w lustrze to siedza o wiele dluzej i czesciej niz niektore baby.

Gość gość
Wolę oglądać w korku kobietę malującą usta niż faceta dłubiącego w nosie, ble:(

Gość gość
A jednak prawda boli haha

Gość gość
I przez takie jak ty (malowanie) są te korki wypadki to o tym juz nie myslisz ze stwarzasz zagrozenie na drogach ot cale myslenie kobiet

Gość gość
Nie maluję się za kółkiem ale masz rację z tym stwarzaniem zagrożenia, nic mi tak nie podnosi ciśnienia jak babsko w Suvie albo aucie firmowym z telefonem przylepionym do ucha.