Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaa12345

Brak okresu.. Pomocy!!

Polecane posty

Gość kasiaaa12345

Witam. Dodaje post tutaj pierwszy raz więc proszę o wyrozumiałość jeśli takowy się powtórzył ale nie mogłam nic znając na ten temat. Od 15 dni spóźnia mi się okres. Mam 23 lata i ponad 3,5 letnia córkę więc miesiączki mam regularne mniej więcej góra dwa dni opóźnienia. Z narzeczonym uprawiany seks przerywany dodatkowo 5 dni przedplanowana @ dostałam 3 dniowego plamienia nie był to okres ale lekkie krwawienie bez skrzepow. Nigdy tak nie miałam. Nie biorę leków ani tabletek anty. Biorąc pod uwagę też ciążę wykonałam jeden test w dniu spodziewanej @ drugi tydzień po, trzeci dzisiaj. 1-negatywny 2- negatywny 3 negatywny. Cały czas boli mnie podbrzusze od momentu plamien raz mniej raz gorzej jak tuż przed @ która zawsze mam bolesną i obfita. Któras tak miała? Na początkummyślałam że @ może jednak przyjdzie więc do ginekologa się nie udałam,teraz jak na złość dziecko choruje i nie mam możliwości aby w najbliższym tygodniu udać się do lekarza.

Gość gość
idź na beta hcg. Może to zaburzenia hormonalne!

Gość gość
Bolesna i obfita miesiączka moze być objawem mięśniaków - idź do lekarza na jakieś badania, hormony niech Ci sprawdzi

Gość gość
Po ciąży nie wie ze bzykanie przerywane to ciąża.

Gość kasiaaa12345
Haha.. dziękuję za odp. Wiem ze mozliwabylaby ciąża ale 3 testy negatywne w tym jeden po ponad 2 tyg od planowanej mies to napewno nie ciąża.