Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prostowanie ząbków

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, pewnie zastanawiacie się po co Was tu zebrałem! :) Otóż mam kilka problemów: -problem z górnym łukiem zębów- diastema ~2,5 mm między jedynkami + chaos po jednej ze stron (dwójka i trójka) -mało hajsu. Chciałbym zmniejszyć diastemę (podkreślam "zmniejszyć") i delikatnie uporządkować chaos. Jedno z drugim jest powiązane. Brak hajsu na poważniejsze zmiany też tu odgrywa niemałą rolę. Jak myślicie, da się coś z tym zrobić bez inwestowania w aparat stały? Trochę za długo będzie trwała zbiórka kasy, a mnie nie chodzi o jakiś tam idealny stan więc aparat stały chyba odpada. Bardziej bym myślał o czymś tańszym... tylko pytanie czy coś innego niż aparat stały może tu cokolwiek ruszyć. To pytanie, które do Was kieruję. Może ktoś miał podobnie, albo używał tych ruchomych/jakichś innych aparatów. Aaa, pewnie o wiek się zapytacie... tyle co stary VAT :P

Gość gość
40 % - najwyzszy próg vatu dawniej. no rychlo wczas 40 tko

Gość gość
Skoro pamiętasz taki podatek to młodzieniaszkiem nie jesteś co? To musiały być smutne czasy... Ale w porządku, rozumiem. Dla takich jak Ty doprecyzowuję: poprzednia stawka podatku VAT. W Polsce. Coś wiemy kafeciarze? :)