Gość Wasilewskaq1 Napisano Luty 22, 2017 Pr******* jedynek i dwojek mam spore dziury i chcialabym sie dowiedziec czy naprawianie ich ze znieczuleniem boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka1993 0 Napisano 30 Kwiecień Akurat jedynek i dwójek nie miałam robionych, ale moja koleżanka z pracy miała i mówiła, że nic ją nie bolało. Robiła w dentsm i jest zadowolona. Ja też zawsze do nich chodze i miałam robioną górą czworkę i piątkę kanałowo i mnie nie bolało. Prawie usnęłam na fotelu, bo byłam po nocce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga_Krk 0 Napisano 27 Maj Wszystko zależy do jakiego dentysty trafisz. Ja miałam leczenie jedynek, i też nic mnie nie bolało. Jakiś czas temu trafiłam do dr Balczyńskiego bo właśnie bałam się bolu i znajomi mi go polecili, jestem zachwycona, teraz idę spokojnie na każdą wizytę bez obaw. Także każdemu z Krakowa polecam tego lekarza, przyjmuje m.in w scandinavian clinic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach