Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy brak prawa jazdy byłby dla was

Polecane posty

Gość gość

powodem żeby skreślić 26 letniego faceta?

Gość gość
prawo jazdy zawsze można zrobić chyba że facet nie ma takiego zamiaru to ja bym takiego skreśliła

Gość gość
jak do tej pory nie zrobił to już nie zrobi

Gość gość
ktoś jeszcze się wypowie?

Gość gośćśćć
mój chłopak nie ma prawa jazdy ale liczę na to że go namówię na to

Gość gość
ja mam, więc mi wszystko jedno, czy ktoś ma, czy nie. Zawsze można zrobić. Prawo jazdy to nie jest żadne osiągnięcie życiowe, może je mieć nawet osoba z zespołem Downa, albo lekko upośledzona umysłowo, jeśli lekarz zdecyduje, że może i zda egzamin taka osoba

Gość gość
Jak dla mnie to sprawa drugorzędna, ja mam i lubię jeździć. :) ale skoro czujesz się z tym źle, że nie masz, to może warto rozważyć? Sama zrobiłam prawko 4 lata temu w http://www.koszela.com.pl/ , trafiłam na cierpliwego instruktora i zdałam bez problemu.

Gość gość
Facet musi prawo jazdy noooo chyba ze nie moze miec ze względow zdrowotnych to inna sprawa ale to ze nie chce miec i nie ma zamiaru to do dooopy z takim

Nie. Nie każdego stać na kurs i egzaminy, nie każdy a pieniądze na samochód i przede wszystkim - nie każdy się nadaje na kierowcę. Lepiej żeby nie miał prawka, niż był zagrożeniem na drogach.

Gość obecny
znam kumpla od wielu lat , ma na imię Piotrek i wszyscy wiedzą , jaki jest Piotrek , z postury jest szczupły i wysoki , kobiety mówią że jest bardzo przystojny a wzrostu ma ponad 185 cm. ale ma taką naturę , że wchodzi do autobusu komunikacji miejskiej lub do kolejki podmiejskiej albo innego źródła lokomocji i dosłownie po TRZECH minutach zasypia , często był 'złapany' w komunikacji miejskiej i budzony przez wiele osób , tylko rękoma trzepał i pytał, czy to już teraz moment do wysiadania a sen był mocny ! zatem , nie wyobrażam sobie takiego kierowcy , który wsiada do auta i po chwili jazdy momentalnie zasypia a Piotrek o tym wie, że po wejściu do auta, autobusu, wagonu PKP natychmiast zasypia , więc tacy ludzie wiedzą o tym, że są odpowiedzialni i nawet nie myślą o zdawaniu PRAWA JAZDY dzięki Ci Panie !

Gość gość
wiec trzeba robic tak by było stac na prawo jazdy facet bez prawka i w dodatku kiedy nie potrafi na nic zarobic to ciooool a nie chłop :p

Gość obecny
o to biega, że nie wszyscy się nadają aby zostać kierowcą nawet z amatorskim B

Gość gość
Ja kobieta- nie moge mieć z powodów zdrowotnych. I powiem krótko: dla mnie to masakra na swoj sposb. Nigdzie nie pojedziesz bo cale zycie na tylku autobusy sa albo i ich nie ma. W weekendy wieczorem nic nie jezdzi i takie to życie jałowe.

Gość gość
byłby prawiku

Gość gość
Kobieta bez prawa jazdy też jest nic nie warta skoro tak chcecie tego równouprawnienia to proszę bardzo... A bym zapomniał mam 41 lat i od nie dawna mam prawo jazdy.. Dlaczego wcześniej nie miałem ktoś zapyta? Bo nie miałem takiej potrzeby! :-) Wystarczyła komunikacja mieszkam w dużym mieście wiec nie jest to aż tak dokuczliwe nawet teraz mimo posiadania prawa jazdy u auta do centrum wygodniej jest komunikacją. Czy jestem innym człowiekiem? Absolutnie nie ani lepszym ani gorszym. Ktoś kto ocenia w ten sposób sam zasługuje na taką ocenę wiec drogie panie jeśli nie macie uprawnień same jesteście nic nie warte.. Skoro uważacie że mężczyzna musi mieć prawo jazdy jedli wy nie posiadacie prawka. :-)

Gość gość
o mądrze napisał 41letni prawiczek

Gość gość
Nie jestem prawiczkiem... :-) Ale miło wspominam mój pierwszy raz ona też była dziewicą ale to nie temat na ten dział :-)

Gość gość
wolalabym być zgwałcona masowo przez muzułmanów niż związać się ze śmieciem bez prawka

Gość gość
Kobiety ktore nie maja prawa jazdy to zenujace nieudaczniczki.

Gość gość
Kobiety ktore nie maja prawa jazdy to zenujace nieudaczniczki.

Gość gość
Kobiety ktore nie maja prawa jazdy to zenujace nieudaczniczki

Gość gość
wolałabym być gwałcona masowo przez muzułmanów niż związać się z nieudacznikiem bez prawka

Gość gość
Kafeteryjne parcie na prawo jazdy jak na stolec. Skąd się bierze ta obsesja z prawem jazdy? W maturalnej klasie rodzice mieli obsesję z wysyłaniem dzieci na kurs, niektórym to utrudniało bardzo życie, ale rodzice mieli to gdzieś. Możesz matury nie zdać, na studia się nie rekrutować, ale miej ten kawałek plastiku w portfelu, bo cię ludzie będą mieli za nic, tak mówiły prymitywne osoby. Jednego z naszego rocznika już to prawo jazdy zaprowadziło na wózek inwalidzki, bo się popisywał przed laskami :-(

Gość gość
Jeździć każdy może, ale nie każdy potrafi i tu już jest problem. Mam prawo jazdy od 18 i co z tego? Kolejna łamaga na drodze przybyła. Tyle ich jeździ, co za różnica w sumie :-)

Gość gość
To jakaś du...a nie facet gdzie on się uchował??????

Gość gość
pewnie w kiszce stolcowej siedział ☺

Gość gość
gość dziś wolałabym być gwałcona masowo przez muzułmanów niż związać się z nieudacznikiem bez prawka Obawiam się że czegoś takiego jak ty by nie tkneli... Nawet oni byle idiotki nie wezmą.