Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kasa w malzenstwie

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest u Was? U nas moj maz zarabia na konto, a ja na konto i w gotowce. Gotowka jest traktowana jako NASZE pieniadze. Natomiast JEGO sa JEGO. Nie wiem ile maz zarabia a ja mu co miesiac skladam raport. Podejrzewam, ze zarabiamy podobnie. Plus on ma jeszcze jedno konto na ktore wspolnie wplacamy jakies pieniadze, ale to konto nazywa sie jego imieniem i nazwiskiem, ja nie mam do niego dostepu. Maz placi za mieszkanie i oplaty, a ja za jedzenie i rozrywki. Ostatecznie ja chyba wiecej inwestuje. Ostatnio zauwazylam ze ma straszny problem, zeby za cos zaplacic. Np bilety na urlop kupowalam ja, a wczesniej on zawsze placil za bilety, ja za hotele, zarcie itd. Tym razem ja bede musiala oplacic wszystko. Dzis poprosilam zeby mi kupil cos slodkiego. To powiedzial zebym mu dala kase ;|

Gość gość
Ohoho mezyk odklada kasiurke i wkrotce kopnie cie w dupke

Gość gość
Ty mowisz o małżenstwie? to jakis dziwny układ finansowy ze źle spisaną umową :O

Gość gość
że cooo? zapłaciła za coś słodkiego? to jak będzie chciał żebyś mu dała doopy to mu powiedz dawaj kase

Gość gość
Odkłada sobie na boczek żeby mieć na kochankę albo jak cię naiwniaczke zostawi

Gość gość
Wstaw sobie kasę w ciipę i drukuj paragony za każdy seks.

Gość gość
W naszym małżeństwie kasą zarządza mąż a ja o nic nie martwię się. Po prostu kasa ma być na wszystko , jego głowa jak i skąd. Wypłaty wchodzą na wspólne konto.Przez 15 lat wszystko sprawdza się jak w szwajcarskim zegarku.

Gość gość
Ladnie cie kroi

Gość gość
U nas zawsze wszystkie pieniądze były wspólne i obydwoje mieliśmy do nich dostęp. Jednak okazało się, że mój mąż narobił długów, powstawał pieniądze na p*****ly. Ja musiałam spłacić kredyty z tzw.majątku odrębnego, bo inaczej komornik wyniósł by nam wszystko z domu. Od tej pory wszystkie nasze pieniądze ladują na moim koncie i to ja zarządzam finansami. Nie ma żadnych kart kredytowych. Jak potrzebuje kasę to mu daję . Sam twierdzi, że tak jest lepiej, bo wreszcie mamy płynność finansową i żadnego kredytu. Autorko, Twój mąż coś kombinuje

Gość gość
Nie wiem co mam robic. Na razie nic sie nie odzywam i troche poobserwuje. Ale mam glupie mysli, ze tez sobie zaloze swoje konto i bede chomikowac. Tylko nie umialabym mu spojrzec w twarz jakby sie dowiedzial a sam okazal sie niewinny...