Gość gość Napisano Luty 22, 2017 Tak jak w temacie. Podnieca mnie bardzo moja mama. Od razu dodam, że to nie jest żadna prowokacja. Postanowiłem tutaj podzielić się tym,gdyż ten problem u mnie ciągnie się już od kilku lat. A więc wszystko zaczęło się jakieś 3 może 4 lata temu. Ale zacznę od początku... Moja mama miała zawsze w zwyczaju przebieranie się w mojej obecności. Jednak jak byłem dzieckiem w ogóle na to nie zwracałem uwagi. I ona doskonale o tym wiedziała. Dopiero po jakimś czasie, gdy dorastałem zacząłem patrzeć na moją matkę w inny sposób. Jej nagość nie była mi już obojętna. I tak zostało do tej pory. Tylko nie wiem czy ona sobie z tego zdaje sprawę, ale raczej nie. Przecież nie prowokowałaby mnie specjalnie. W końcu to moja matka. Bardzo często myślę o niej i mam sny erotyczne związane z nią, a przede wszystkim z jej piersiami, które wciąż wyglądają naprawdę świetnie. Mimo upływu lat (ona ma teraz 48 lat) myślę że takich piersi nie powstydziłaby się żadna 20-latka. Co prawda są spore, ale wciąż dosyć jędrne. I w związku z tym chciałem się zapytać co mam zrobić? Wiem, że zaraz posypią się hejty i podejrzenia, że to prowokacja, ale mimo to liczę na jakieś rozsądne odpowiedzi. Czy ktoś jest w podobnej sytuacji, albo może kiedyś był? Czy to jest chwilowe czy to samo przejdzie kiedyś? Może ktoś to wie z własnej autopsji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach