Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Podnieca mnie moja mama. Pomocy!!!

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie. Podnieca mnie bardzo moja mama. Od razu dodam, że to nie jest żadna prowokacja. Postanowiłem tutaj podzielić się tym,gdyż ten problem u mnie ciągnie się już od kilku lat. A więc wszystko zaczęło się jakieś 3 może 4 lata temu. Ale zacznę od początku... Moja mama miała zawsze w zwyczaju przebieranie się w mojej obecności. Jednak jak byłem dzieckiem w ogóle na to nie zwracałem uwagi. I ona doskonale o tym wiedziała. Dopiero po jakimś czasie, gdy dorastałem zacząłem patrzeć na moją matkę w inny sposób. Jej nagość nie była mi już obojętna. I tak zostało do tej pory. Tylko nie wiem czy ona sobie z tego zdaje sprawę, ale raczej nie. Przecież nie prowokowałaby mnie specjalnie. W końcu to moja matka. Bardzo często myślę o niej i mam sny erotyczne związane z nią, a przede wszystkim z jej piersiami, które wciąż wyglądają naprawdę świetnie. Mimo upływu lat (ona ma teraz 48 lat) myślę że takich piersi nie powstydziłaby się żadna 20-latka. Co prawda są spore, ale wciąż dosyć jędrne. I w związku z tym chciałem się zapytać co mam zrobić? Wiem, że zaraz posypią się hejty i podejrzenia, że to prowokacja, ale mimo to liczę na jakieś rozsądne odpowiedzi. Czy ktoś jest w podobnej sytuacji, albo może kiedyś był? Czy to jest chwilowe czy to samo przejdzie kiedyś? Może ktoś to wie z własnej autopsji?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować