Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bądź trendy jak youtuberki!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

gość 2016.01.27 [11:10] Moim zdaniem to klony swoich zachodnich koleżanek. Typowa blogerka ma białą toaletkę z ikei, komodę z ikei, kubek na pędzle z ikei (taka osłonka na doniczkę) i koniecznie złoty zegarek majkela korsa (ostatnio DW). W tle pali się świeczka zapachowa, a ona siedzi w swetrze oversize i nawija o przecenie w Rossmanie. Ostatnio przechodzi na dietę bezglutenową, albo weganizm. Rano je owsiankę, albo pije koktajle z jarmuża. Jeżeli chodzi o outfity - wygląda jak zwykła dziewczyny z ulicy. Bluzki kupuje na chińskich stronach (100% poliester), a torebki u Korsa (odwrotnie nie ma sensu, bo marki nie widać). Wciera w siebie niemożebne ilości podkładu, pudru i korektora. Przesadza z malowaniem brwi (koniecznie catrice, po przecież nie można tego zrobić zwykłym cieniem do powiek), a fanki idą za jej przykładem (co ostatnio widać na naszych ulicach). Jak zmyje makijaż, okazuje się, że ma zniszczoną cerę (efekt stosowania wszystkich cudów kosmetycznych). Co tydzień myje swoje 150 pędzli w delikatnym szamponie. Jeżeli w ulubieńcach pokazuje książki, są to zazwyczaj poradniki, książki motywacyjne, albo biografie innych blogerek...Ps. Jak będę miała córkę to zrobię wszystko, żeby tego g.... nie oglądała.

Gość gość
hahaha :D

Gość gość
Wyobraźcie sobie jakim trzeba być pustym zyebem żeby kupować książkę z.biografią youtubera....jakiekolwiek zresztą. Ja prdle

Gość gość
Prawda? ;)

Gość gość
Raz na miesiac pokazuja puste opakowania po kosmetykach, w glowie sie nie miesci , zadna nie zdaje sobie sprawy w jakim stopniu przyczynia sie do zanieczyszczenia srodowiska?? i jeszcze jest z tego zadowolona przetestowala na sobie kolejna tone chemii i ma w d/ co dzieje sie z plastikiem, wazne zeby polecic innym nowe zakupy Smutne to jest i tylko mozna z politowaniem kiwac glowa.

Gość gość
to ja jestem chyba bardzo nietypową jutuberką bo nic z powyższych mnie nie dotyczy... hm... może dlatego mam tylko kilkanaście tysięcy subów a nie kilkadziesiąt czy kilkaset. pozdrawiam kafeterianki ;)