Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przygody na basenie w gimbazie.

Polecane posty

Gość gość

W 1 gimnazjum mieliśmy pływanie w ramach wfu, dwa razy w tygodniu. Na basenie przebieralnia była wspólna, tylko z oddzielnymi kabinami więc tego co się tam wyprawiało można się łatwo domyśleć :D Striptiz i pokazy w wykonaniu co śmielszych dziewczyn, siłowe rozbieranie tych nieśmiałych, zabawy grupowe 15 na 7. Raz typek pewien przyniósł paczkę kondomów to napełniliśmy je wodą robiąć półmetrowe balony i urządziliśmy bitwę ala ta na poduchy. Mieliśmy też taką typową klasową kujonkę lamuskę, nawet ładną, ale wredną, która kilka razy nam podpadła, m.in. donosiła, że ściągamy, celowo przypominała o sprawdzianach, itp. W ramach zemsty całą klasą nasikaliśmy jej do torby i zostawiliśmy karteczkę, z dopiskiem, że to za kapusiostwo. Niezła draka na całą budę była bo się poskarżyła dyrce. Zostali wezwani wszyscy uczniowie wraz z rodzicami, ale się upiekło, bo a. nikt nie mógł potwierdzić jej słów b. Rodzice szli w zaparte, że to niemożliwe, bo mój syn/córka jest grzeczny/a. To na kolejnym basenie wszyscy rozebraliśmy ją siłą i obsikaliśmy. Robiliśmy tak aż przez miesiąc, dopóki nie pochorowała się psychicznie i przestała chodzić do szkoły, bo próbowała popełnić samobójstwo. Dyrekcji na nasze szczęście udało się zamieść sprawę pod dywan bo nikt nic nie widział ani nie słyszał

Gość gość
jestes smieciem , dno, patologia , pluje na takich jak ty

Gość gość
Te, żebyś tylko sam się nie opluł! No i dlaczego tylko mnie za to ubliżasz? A reszta z 22 osobowej klasy to co?

Gość gość
Nie ma się czym chwalić.

Gość gość damianno
@ gość dziś Striptiz i pokazy w wykonaniu co śmielszych dziewczyn, siłowe rozbieranie tych nieśmiałych x No i nas też jedną rozebrali i potem nie było za wesoło bo ja i jeszcze 3 kumpli byliśmy zawieszeni w prawach ucznia. Wszystko przez taką Edytą. Nie była ani ładna ani nie donosiła ale jakoś tak każdy ją olewał, zawsze była tą ostatnią, singielka bo każdy chłopak wstydziłby się z nią chodzić. W sumie to nie wiem czemu traktowali ją jak kozła ofiarnego bo w sumie jako dziewczynie nic jej nie brakowala. Z twarzy 6/10, cyce miała, na czym usiąść też miała, wszystko było ale poszła plota, że ona sobie nie goli. Oczywiście zaraz były docinki, żeby pokazała bobra. Raz jak wyszła z kabiny to taki jeden chłopanio podleciał od tylu i fiuuuu majty w dół :D Bobra miała ale bez przesady wcale nie większego niż inne dziewczyny. Ona się wtedy nie poskarżyła nikomu co ośmieliło nas do następnych jeszcze większych wygłupów. Ktoregoś razu we czterech władowaliśmy się do jej boxu a ona akurat była już bez stanika w samych tylko majtkach i taką topless wywlekliśmy ją na zawnątrz. Cała klasa w śmiech a ona kucnęła i zaczęła kulić się i zaslaniać cycki. Wtedy my ją wszyscy za ręce i w górę, żeby odsłoniła piersi a jeden kolega ten sam co wtedy ściągnął jej majtki teraz też złapał za majtki i tak szarpnął, że aż rozdarł na ciele. Ta dziewczyna zaczęła piszczeć szamotać się ale na siłę rozkrzyżowaliśmy jej ręce i nogi i wszyscy mogli obejrzeć dokładnie jej cycuszki i boberka :D Niestety po tym incydencie z płaczem i poskarżyła się na nas i było potem niezbyt ciekawie :( Chciano nas nawet relegować ze szkoły ale skończyło się na naganach i zawieszeniu.

Gość gość
Oj! Tego się nie spodziewałem!

Gość gość
co za s****wo, z takim jak ty to sie inaczej zalatwia sprawe

Gość gość
W moich czasach ludzie nie byli tak poy*******, byli normalni i szanowali innych, teraz ta gimbaza to dno, zarówno intelektualne jak moralne

Gość gość
A jakby naprawdę zabiła sie przez Was? Ludzkie życie, także tych osób, które nam nie pasuja, jest świętością.

Gość gość
jakby sie zabila to ta patola tym by sie nie przejela , takie dno nie ma zadnych uczuc

Gość gość
Byłby powód do świętowania suto zakrapianego alkoholoem

Gość gość
Kurwa, coraz większe debile w tych gimnazjach się trafiają!

Gość gość
Tacy sa teraz nasto i dwudziestoparolatkowie. Mialam w szkole podobne akcje i tacy byli moi rowiesnicy.

Gość gość
Dlatego polecam dziewczynom szukac starszych do zwiazku.

Gość gość
"Starszych"? Ha! A wzięłaś pod uwagę to, iż ci "starsi" też kiedyś byli młodsi i mogą mieć takie same, a nawet gorsze akcje za uszami? Spotykasz się z szarmanckim gentlemanem, mającym 30 lat, no po prostu facet cud-miód. A tu nagle okazuje się, iż to jeden z bohaterów opisanej przeze mnie sytuacji (może to nawet ja sam we własnej osobie?) , ponieważ wszystko miało miejsce około 17 lat temu. Jeden z typków jest wysoko postawionym kierownikiem w firmie informatycznej, a dziewczyna będąca pomysłodawczynią i prowodyrką tego wszystkiego jest wschodzącą 'celebrytką', została modelką i zarabia grube setki tysięcy na wypinaniu gołych cycków przed kamerami. Uważaj, bo może się okazać, iż któryś z kumpli z twojego najbliższego otoczenia jest jednym z uczestników tego wszystkiego, a ty żyjesz w nieświadomości!

Gość gość
zaden normalny czlowiek nie robi takich rzeczy tylko patologia

Gość gość
Mozesz powiedziec po co to opisujesz?

Gość gość
Dla tego ja mam dziewczynę z małej wsi piękna mądra skromna i opiekuncza , sciery z miasta bym już nigdy nie tknal rozpuszczone roszczeniowe i tępe

Gość gość
debil barłoś ma podnietę :D od zawsze wiedziałam że to patol 🖐️

Gość gość
Strach teraz być matka jak takie wstrętne bachorzyska się rodzą , matka z ojcem pasa na d**e dla takiej sciery nie mieli , dostała by raz drugi porządnie po dupsku głupia jak but gowniara to by się nauczyła szacunku do ludzkiego życia

Gość gość
Dzadzą pacha to mogą pójść do paki a dziecko do bidula. Takie mamy teraz prawo, że dzieciak może ci włazić na głowę i nie możesz zareagować nawet!

Gość gość
jakby mi g****ażeria dziecku coś takiego zrobiła to nogi z d**y bym powyrywał. I zrobiłbym to tak, że nie mogli by mi nic udowodnić. Da się. A najgorsi gówniarze w gipsie by pochodzili to i głupie pomysły by się skończyły

Gość gość
Dobrze ze likwiduja te gimnazja.

Gość gość
Każdy taki chojrak, a jak przychodzi co do czego to zwiewa pierwszy! Zapomniałeś jeszcze o rodzicach tych sprawców, którzy w żaden sposób nie dopuszczali myśli, iż ich dziecko byłoby do tego zdolne oraz o dyrekcji usilnie tuszującej i bagatelizującej sprawę!

Gość gość
Daj Daj Daj Daj!

gość dziś Ty się cieszysz...nie wiem z czego...tym bardziej nie rozumiem Twojej radości,jeśli masz te 30 lat. Pomyślałeś przez chwilę jak żyje teraz ta dziewczyna? Zryliście jej psychikę na całe życie.

Gość gość damianno
Haha nie podnievajcie sie opisem damianno o rozebranej do naga dziewczynie. Zmyslilem to :) To ja, wasz slynny kafeteryjny PROWOKATOR :D Podobne prowo napisalem dzis o policjancie. Podpisalem sie tam antek policmajster. Oprocz rozebrania do naga podczas rewizji osobistej zrobilismy nastolatce badanie palcem pochwy i odbydu :D :D :D

Mało istotne...nie Ty jesteś autorem postu. A dwa takie przypadki zdarzają się bardzo często.

Gość gość
Ciekawe, twierdzisz, ze to tylko prowokacja i ty jesteś jej autorem, tak? Sorki, że cię demaskuję kłamczuchu, ale to nie jest prowo, a autorem jestem ja - naoczny świadek i uczestnik tych wydarzeń.

Gość gość
To kto w końcu kłamie, a kto mówi prawdę?