Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość noikropka

Problem z rachunkami, pomocy...

Polecane posty

Gość noikropka

Hej, mam pewne pytanie. Wiem, że głupie, ale wybaczcie ;) Otóż wyprowadzamy sie do wlasnego małego kąta. Teraz trzeba płacić za niego rachunki, co oczywiste. Prąd, gaz, czynsz, fundusz remontowy, podatek opłaciłam, ale.. Nie mam zielonego pojęcia jak mam opłacić wodę, kanalizację i wywóz śmieci :( Tzn, widzę ze w grudniu dostalismy jakąś kartke ze wspólnoty, jest w niej właśnie mowa o wodzie itp, opłaciłam to okej, ale od tamtego czasu nie przychodzi nic więcej, a my zupełnie o tym zapomnieliśmy. Remont itp, nawet tam jeszcze nie mieszkamy, stad moje zapomnienie, a tu juz za chwile marzec, co daje jakieś 3 nieopłacone faktury nie? Tylko teraz pytanie, w jaki sposób mam się dowiedzieć ile mam zaplacic za styczen, ile za luty itp? Od grudnia, nie bylo zadnego innego podsumowania, nasz tbs nie ma uslugi ebok, nic z tych rzeczy no a przeciez na jakims blankiecie musze to zaplacic. Poza tym musze wiedzieć ile i za co. Myslałam czy to nie jest wliczone w czynsz, ale kwota się nie zgadza, na kartce grudniowej byla wieksza niz ta za czynsz no to chyba to nie tak. Jutro zadzwonie do wspoldzielni, ale na razie probuje sie czegos dowiedziec na wlasna reke xd Z gory dzięki za pomoc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować