Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet może mieć 3 dzieci z żoną, która go nigdy nie pociągała?

Polecane posty

Gość gość

Wyobraźcie sobie małżenstwo z tzw rozsądku.Troche miłosci, uczucia ze strony faceta ale nic wielkiego. I rodzi sie z tego malzenstwa w ciagu 14 lat trójka dzieci. Czy mozna zrobic 3 dzieci z kobieta, ktora go nigdy nie pociagała fizycznie?

Gość gość
Jasne ze tak.facet ma potrzeby a z braku laku to i zwykłą baba wystarczy a resztę się "dofantazjuje"

Gość gość
Troche milosci i uczucia? chyba zyjesz serialami...faceci potrafia udawac uczucie, ale nigdy go nie bedzie jesli kobieta ich nie pociaga. W 90% malzenstw przynajmniej jedna ze stron(przynajmniej, bo czesto obydwoje nic do siebie nie czują, tylko udają) wiąze sie z rozsądku i najczesciej sa to faceci, chociaz kobiety tez zwłaszcza jesli facet ma kase.

Gość gość
jako zdradzona żona powiem Ci że raczej to nie jest możliwe.... przynajmniej w naszym przypadku jak i moich koleżanek mój mąż mnie zdradzał, mamy 2kę dzieci - planowanych i nawet zdradzając mnie współżył ze mną, miał wybuchy zazdrości - dodam, że ja wtedy o zdradach nic nie wiedziałam i tak w nieświadomości żyłam prawie 2 lata.... moje koleżanki też miały mężów którzy je zdradzali i do KAŻDEJ mąż czy też były mąż odzywał się i skomlał po jakimś czasie.... wiem, że pociąg ciała to nie wszystko aby istniało dobre małżeństwo w końcu jak jedno zachoruje i straci włosy, piersi, nogi, ręce i nie będzie już tak piękne to co ? należy wymienić bo nie ma pociągu seksualnego? biedne te małżeństwa gdzie liczy się tylko uroda a nie prawdziwa, dojrzała miłość....

Gość gość
Ale pytanie dotyczyło czystego pociągu fizycznego, a nie udawania miłosci Ja pytam czy jest mozliwe by facet decydował sie na dziecko dobrowolnie z kobieta, do ktorej nie czuje kompletnie pociągu fizycznego Jak nie czuje, to jak wyglada stosunek? Na wsadzeniu i co? Bo nie wyobrazam sobie długiego i namietnego seksu z kobietą, ktora faceta NIE POCIAGA

Gość gość
oczywiscie ze mozna przeciez jak facet chce sexu to pojdzie z kazda pod reka a z seksu rodza sie dzieci

Gość gość
Facet to może nawet z plastikową sztuczną pochwą, albo z kaloryferem

Gość gość
Mój kolega ma 3 dzieci,każde z wpady. Żony nie kocha,ale z nią sypia...jest mlodym,zdrowym mężczyzna. Czasem myślę,że te wpadki celowe z jej strony,bo ona wie,że ożenił się tylko z powodu ciąży i w ten sposób chce go utrzymać przy sobie

Gość gość
Gdzieś kootasa musiał przecież wsadzić a babsko nie zabezpieczyło się i są dzieci.

Gość gość
On też mógł się zabezpieczyć..debilu