Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Mój chłopak

Polecane posty

Gość gość

Wiec tak Jestem w 3 gimnazjum ale jestem starsza niż pokazuje na to mój wiek Starsza znaczy dojrzalsza W domu to ja zajmuje sie codziennymi obowiązkami gotuje sprzątam piorę... rodzice są"zapracowani" Dwa lata temu spotkało mnie coś złego byłam naiwna poszłam na impreze to było zdecydowanie za wcześnie na takie wyskoki ale za wszelka cenę próbowałam zwrócić uwagę rodziców. Nie zostałam zgwalcona ale brakowało do tego kilku sekund. Gdyby pewien ktoś nie wyważył drzwi było by źle. Nie zgłosiłam tego nigdzie. Wiem o tym ja, osoba która mi to zrobiła, chłopak który mi pomógł oraz mój obecny chłopak. Warto dodać ze od tamtego czasu upijałam sie praktycznie raz dwa w tygodniu do nieprzytomności. I co ciekawe mam wzorcowe oceny. Teraz nie pije prawie wcale chyba ze jakieś święto ale czasem odczuwam tego skutki Obecny chłopak ... tzn prawie Jesteśmy ze sobą od 3 miesięcy, choć spotkaliśmy sie dużo wcześniej i zachowujemy sie jak para od mniej więcej pół roku. Chłopak jest odemnie starszy 3 lata. Mamy takie same zainteresowania miliony tematów jestem z nim naprawdę szczęśliwa. Wraz z feriami zaczęło sie nasze życie pod względem seksualnym. Nikt na nic nie naciskał. Poczułam sie gotowa i spróbowaliśmy. Wczoraj wyznał mi ze zdradzał mnie z była dziewczyna. Był z nią na studniówce o czym wiedziałam i nie byłam z tego powodu szczęśliwa a nawet mimo ze nie należę do osób zazdrosnych to było mi źle. Zdradzał mnie od pewnej wizyty w maku jako "przyjaciele" gdzie siedzieli 5h dziewczyna jest w 2 liceum i byli razem ponad rok. Obecnie jestem w sytuacji gdzie on pokazał mi rozmowy z nią gdzie ona obiecuje ze gdy tylko da mu szanse naprawi ich, zapewnia ze będzie im razem cudownie. Jednak on sam nie wie co robić bo kocha mnie ale coś do niej czuje. Ma od niej ultimatum ona albo ja. On chce z nią zerwać kontakt mówi ze nie obchodzą go 4 lata przyjaźni rok związku a to co czuje teraz zniknie za jakiś czas. Tylko muszę dać mu szanse. Chce zeby był ze mną ale bardziej chce zeby był szczęśliwy a ja... No cóż nie jestem idealna-dużo młodsza, nie potrafię tak okazywać uczuć. Boje sie wielu spraw, a w życiu spotakalo mnie wiele nie zbyt miłych spraw. Jednak nie wiem co robić chce mu wybaczyć dać mu szanse ale on sam nie jest pewien swoich uczuć co do mnie i do niej nie wiem pomocy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować