Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Czy w tym odcinku bylo wspmniane/pokazane, że zawiadamiają Marte, ktoś wspomnial o tym jakby do Goski dotrzec? Bo mi się to nie obilo o uszy i nie zauwazylam ale chlipiąca Kinga zawiadamiająca Marcina byla bo przeciez to takie ważne by akurat jego zawiadomić i to pokazać.Nie pasowalo mi to jakos.

Gość gość
Mnie również, wyszło im to tak, że ten Marcin to dla Mostowiaków najblizszy, albo najważniejszy członek ich rodziny..

Gość gość
Wiadomo,że Marcin znał Lucka,zna jego wnuki, rodzinę więc ma prawo wiedziec i się dowiedzieć ale dziwne bylo pokazanie zawiadamiania akurat jego jakby byl jakos szczegolnie wazny dla zmarlego.

Gość gość
Oni pewnie zamierzają zrobić z tego Marcina najważniejszą postacią w Mjm, która zastąpi Lucjana, seniora rodu Mostowiaków... Właściwie to już zrobili. Tylko, że Roznerskiemu bardzo dużo brakuje do aktorskiej klasy, jaką miał P.Witold.

Gość gość
Bardziej byłoby zrozumiałe wg mnie, gdyby np Kinga zawiadomiła Budzyna albo Magdę.

Gość gość
Ciekawe czy w ogóle wspomną coś o Gośce.

Gość gość
A po co mają znów wspominać o Gosce? Dopiero, przy okazji śmierci tomka, było o niej, więc nic się w ciągu kilku tygodni nie zmieniło

Gość gość
Pewnie nic się nie zmienilo ale jest córką i w takiej sytuacji się raczej myśli o danej osobie, prędzej o niej niż o jakimś tam dalszym znajomym Marcinie.

Gość gość
Myszka była ukochana córką Lucka,a Marcin przyjażnił się tylko z Barbarą.

Gość gość
Ale wiadomo, ze Koroniewska do serialu nie wróci, więc wspominanie i Gorce sensu żadnego nie ma

Gość gość
Pewnie powiedzą, że jej stan psychiczny jest tak zły, że nie była w stanie przyjechać na pogrzeb ojca (którego, jak już wiemy, nie pokażą). Marta z dziećmi na pewno przyjedzie (tj. będzie mówione, że była cała trójka).

Gość gość
A nie zadzwonili do Marty od razu jak się dowiedzieli o śmierci Lucka z powodu różnicy czasowej (w Kolumbii pewnie była jeszcze noc).

Gość gość
zabieg robienia z Roznerskiego głównego bohatera trwa już od dawna.

Gość gość
Wiecie co dziewczyny, zastanawiam sie kiedt zmienią czołówkę i kto na niej będzie.

Gość gość
Marcinek jest wszedzie ma jecgac z karskim po pawla do lasu jak tamten tam sie zaszyje... no akurat ten nie brat piotrek tylko marcin ...

Gość gość
A co Marta robi w Kolumbii?

Gość gość
Jeździ na polowania i bada czaszki prekolumbijskie

Gość gość
Ooo to ciekawe zajęcie ma

Gość Dominikarrrcc
Czemu nie mozna obejrzeć emki na vod;(?

Gość gość
Ruda z Jackiem się puściła w 1355 ciekawe czy zaciazy . Świat seriali pisał że Adam zakocha się na zabój w Teresie ciekawe czy Anka w ramach odwetu zacznie mieszać w małżeństwie Ewy i Marka bo ona chciała tak naprawdę być z Markiem a Wernera wzięła bo Marek wybrał Ewę. A o Baśkę będzie walczyć Paweł więc ona nie zniknie

Gość gość
I bardzo dobrze,bo lubię małą,przemądrzałą Baśkę,która o wiele lepiej gra niż młoda-stara Zośka!

Gość gość
Do 11.56 Dziś mamy 1330 odcinek,więc skąd wiesz,co będzie w 1355,tak mniej więcej za trzy miesiące jak jeszcze pewnie tych odcinków nie nagrali? Głupota i bzdura!

Gość gość
Świat seriali pisał że wybuchną uczucia więc kup se gazetę i przeczytaj widzieliście Młynarczyka w reklamie z królikami? Mój mąż się uśmiał jak zobaczył co on reklamuje ale on podobno katolik zagorzały jest mu mówię tak się wypowiada a ja lubię małą Basie

Gość gość
Są trzy Basie, dwie Agnieszki, dwóch Andrzejów, czy scenarzyści specjalnie tak dublują te imiona, czy nie chce im się innych wymyślać?

Gość gość
Jak wprowadzili do serialu starszą Agnieszkę, nie mieli pojęcia że młodsza Agnieszka kiedyś do serialu wróci. I jeszcze dwóch Arturów jest.

Gość xcgość
jezu to ze sie pocaluja to nie znaczy ze bedzie milosc z tego po prostu sa samotni tyle jestem ciekawa co swiat seriali napisze w nastepnym tygodniu mam nadzieje ze Jacek nie bedzie z Aga

Gość gość
A ja mam nadzieję że będzie.

Gość gość
Widzimy na grobie datę śmierci Lucjana - 25 lipca, Barbara mówi na cmentarzu że już miesiąc minął. A tu jeszcze że Marta przyjedzie w sierpniu - no to już trochę mało tego sierpnia zostało. Marek i Ewa chcą żeby Mateusz pojechał na obóz z Antkiem - jaki obóz, skoro na dniach rok szkolny się zaczyna?

Gość gość
Szkoda mi Zosi, bardzo. Każdy chce być kochanym, a ona tak po tyłku dostała...

Gość gość
Mnie jej nie szkoda bo ostrzegali ją to ona nie słuchała rozumiem że zakochała się ale bez przesady stara baba a taka głupia .co do Agi to "starsza"Agę nazywać możemy Ruda Aga a ta druga Agnieszka. Kupiłam tele tydzień i tam jest artykuł przy Rudej i Jacku miłość i nienawiść przy Pawle i Ali. No ale znając scenarzystów to Aga nigdy nie przestanie kochać Tomka . Wczoraj wzruszyła mnie scena gdy Basia stała przy grobie męża z tego wynika że Lucjan był dużo starszy od niej no bo Baśka miała z 20 lat jak urodzić zdążyła Marychę więc on był ok. 10 lat starszy od niej bo na grobie piszę że on urodził się w 1926 roku. Co do Agi to ona nigdy nie przestanie kochać Tomka i wątpię że coś będzie z Jackiem