Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Fakt, no to Wernera na bank postanowili spiknąć z przymuloną Teresą. To i Siedlisko Ulki zapewne wpadnie w łapska tego Łagody-Starskiego.

Gość gość
Mateusz i ta Zośka to jakiś dramat, oboje jako dzieci dawali jakoś radę, a raczej te ich "występy" nie rzucały się aż tak w oczy. No niestety umiejętności z wiekiem im nie przybyło. Nie każde z tych dzieciaków w Mjm ma talent do grania. Lenkę też możnaby dorzucić. Ale kilkoro z tych pozostałych dzieciaków chodzi na zajęcia, kółka teatralne bądź nawet występuje w teatrach. I to widać w serialu.

Gość gość
jaka żosia jest w serialu bo nie kojarzę -w pierwszych odcinkach było że łagoda wyjechał do brata za granice albo jakiejs rodziny,pamiętacie jak ktoś wrócił i chyba udawał brata łagody,

Gość gość
Zośka grana przez J.Wróblewską, adoptowana córka nieboszczyka Tomusia i Myszy..

Gość gość
To był oszust, który podszywał się pod stryja Michała Ł. Coś mi się kojarzy, że bardzo szarogęsił się w Gródku u Małgośki i Mostowiaków. Grał go dość dobry aktor, nieżyjący już od kilku lat Bogusław Sochnacki. Potem bodajże okazało się , że ten prawdziwy stryj (serialowy) był ciężko chory, leżał w szpitalu i mu się zmarło w tzw międzyczasie w USA..Chyba nawet Michał pojechal do tych Stanów w poszukiwaniu tego stryja, czy jakichś info na jego temat..

Gość gość
No cóż, te hamerykańskie pociotki to tylko dybią na te grabińskie ziemie Mostowiaków..Jak nie ta Jane, to teraz kolejny Łagoda, wyjątkiem był tylko Jaroszy, chociaż był swojski, krajowy...Może ten Starski to jakiś stryjeczny brat Michała.

Gość gość
Zośka grana przez J.Wróblewską, adoptowana córka nieboszczyka Tomusia i Myszy.. ----dzięki, bo miałam zaćmienie umysłu

Gość gość
ja uważam że Mateusz fajnie i umie grać, ale chyba nie mają dla niego fajnego wątku i wymyslili ostatnio taką głupotę, no teraz co niby zna tajemnicę Justyny to sie tam tak głupio zachowuje to jak ma to grać, tak mu kazali i tyle, jakiś taki dziwny ten wątek , Justyna nauczycielka a wplatuje ucznia w swoje spawy, no niby wyjeżdza ale zrobili z niej prawdziwa jędze, w rodzinka pl. też zostawiła Tomka przed ślubem, no niby jej nie znam ale uwazam za straszną jędze nawet w zyciu prawdziwym, ----------przedtem Antek i mateusz fajnie grali bo mieli fajne wątki-urwisów, a teraz brak na nich pomysłów --------wczoraj Marycha to była taka sztywna niedostepna , ino strzelała fochy

Gość gość
powiem wam że ten wątek ze Starskim mogą fajnie i na długie odcinki go rozkręcić, ale pewnie to spieprzą

Gość gość
Wcale bym nie wykluczała romansu pomiędzy tym Starskim a Marychą. Nie wiadomo jeszcze jaki jest pomiędzy nimi stopień pokrewieństwa.Jeśli to np jest jakiś daleki kuzyn Łagodów, to nic nie stoi na przeszkodzie nawet ich ewentualnemu ożenkowi w serialowej "przyszłości". Swoją drogą to cwany ten Krzyżowski, lata po tych serialach, a teraz załatwił sobie niezłą posadkę na lata. Oprócz tego plotkarskie portale zaczynają pisać, że Pieńkowska ma z nim romans tylko, że w realu..

Gość gość
Wg mnie chłopak grający Mateusza wcale dobrze nie wypada w tych ostatnich odc. Widać u niego taką sztuczność, podobnie jak u tej Lenki, córki Kingi i Piotrka. Oboje są tacy kanciaści.

Gość gość
kojarzy ktoś piosenkę na zakończenie wczorajszego odcinka (1333)?

Gość gość
Ło matko i córko...Na stronie superseriale.pl napisali, że ten Starski prawdopodobnie jest ojcem nieboszczyka Michała Łagody...Wg mnie byłoby to idiotyczne, no ale w tym serialu wszystko jest możliwe, szczególnie od kilku sezonów.. To co, Marycha miałaby mieć romans z ojcem własnego brata..To kim był dla niej nieboszczyk Zenek Łagoda? Z kim w końcu puściła się w młodości Baśka Mostowiak? Może okaże się jeszcze, że Michał wcale nie był przyrodnim bratem Marychy, tylko został adoptowany przez Zenka..Dziwne też to dwuczłonowe nazwisko. Najpierw gostek powiedział, że jego ojciec w USA zmienił nazwisko Stadnicki na Starski..Scenarzystki odwalają jakieś kombinacje "alpejskie", czy co?

Gość gość
Jakoś wcale by mnie nie zdziwiło, gdyby się okazało, że Marycha jest nieślubną córką nieżyjącego Włodka Kisiela, a co, jak szaleć to szaleć!

Gość gość
O co chodzi z Mateuszem? Dlaczego stoi nad brzegiem rzeki i rozmyśla? Dawno nie oglądałam mjm i straciłam wątek

Gość gość
Wypatruje czy czasem trup faceta, którego przypadkiem ukatrupiła Justyna od Franka, z rzeki nie wypłynie..

Gość gość
Ile jeszcze będzie tych spontanicznych ślubów w katedrze w Grabinie? Najpierw wkurzająca Marzenka z przygłupim Andrzejkiem, teraz Natalcia i Franio, aha, chyba ślub Marka i Ewy też był taki na szybko, już to nudne się zaczyna robić. X Z Ulki zrobiła się ciotka klotka. Okropna fryzura i rozjaśnione włosy, nie wiem po co, bo rude swoje miała piękne, dziwne ciuchy, które w ogóle do niej nie pasują. Tragedia.

Gość gość
Ulka jest w ciązy?

Gość gość
A kto ich tam wie...Tam wszystkie zachodzą w ciąże przypadkiem, nawet te, które w ogóle nie mogły mieć dzieci, te ostanie przede wszystkim.. Tak jak np Marycha, czy ta drewniana Ala.

Gość gość
Widocznie ślub kościelny wg scenarzystek to migusiem można załatwić i obskoczyć..No cóż, mają wyjątkowe chody i układy w tej grabińskiej katedrze. Przyjęcia weselna też potrafią w try miga urządzić, widocznie w siedlisku zawsze czeka w lodówce dyżurny tort weselny i kilka butelek szampana..

Gość gość
"wkurzająca Marzenka z przygłupim Andrzejkiem" - zgadzam się w 100% z tą opinią. Ten wątek jest infantylny, tak jak i te dwie postacie.

Gość gość
W miejscowości,w której mieszkam,jest prawdziwe zagłębie weselne.Wesela są organizowane z całej Pl i zza granicy przez okrągły tydzień,nawet w piątki.Księża nie odmawiają-kasa nie śmierdzi! Oczywiście są piękne sale weselne i restauracje.

Gość gość
ta mała baśka zarabia 7000zł na miesiąc .. Nie zła sumka pewnie Mateusz też ma tyle albo więcej bo dłużej gra. No ale jego gra ostatnio się pogorszyła. Szkoda że nie dają więcej wątków Magdy i Andrzeja. Teraz bardzo je lubię tacy zakochani, na początku mnie irytowało to jakoś tak dziwnie ale z każdym odcinkiem bardziej mi się podoba. ;)

Gość gość
do gościa z z 11;47 -co to znaczy ze krzyżowski lata po serialach, jest aktorem to musi gdzieś grac , skoro ma propozycje to niech wykorzystuje wykorzystuje sytuacje , co w tym złego, mało to takich aktorów co grają w kilku serialach naraz, bardzo go lubię i uwazam go za przystojnego faceta

Gość gość
nienawidzę muchy czyli magdy, niech ją usuną bo nie mogę jej zcierpieć,pamiętacie jak grała na poczatku i jak odeszła to obgadywała pozostałych aktorów cichopkowa i mroczków ze grają w takim serialu, a teraz co znowu do niego wróciła, wywalcie ja

Gość gość
To Kurdej-Szatan ma niezła stawkę za dzień zdjęciowy, te marne 7 patoli..

Gość gość
To są jakieś informacje wyssane z zakażonego palca,bo ostatnio,było mówione na ten temat w tv i nie były to takie kwoty,tylko o 50-60% mniejsze. Nie oglądajcie,to nie będą produkować takich bzdur...

Gość gość
Ciekawy aktor, ale wszedzie gra tak samo

Gość gość
Kurdej-Szatan to chce odejść ale nie chcą stracić kolejnego aktora to ona wyjedzie do Francji z Wojtkiem ale co jakiś czas ja będa pokazywać i ona będzie wracać do Polski i wyjeżdżać do Francji straszna rotację mają a wracając do Starskiego to jakim cudem on może być ojcem Łagodny Michała? Musiałby mieć z 63 lata bo pamiętam że na grobie pisało że Michał urodził się w 1974 więc miałby 43 lata dziś a Kzyzowski jest dwa lata starszy od Okraski Pawła

Gość gość
Szkoda mi wgl Pawła zdunskiego, Rafał to bardzo dobry aktor. Nie zawodowy.. ale jego emocje takie sa prawdziwe . Podobno Julia go pocaluje a on odtraci jej uczucie. Szkoda . Dziwwczyna sie zalamie a byli by fajna para. Teresa przymulona lepiej aby byla z Wernerem. Wiekowo lepiej pasuja do siebie. Ale pytanie?? Na co i dlaczego przywrocili Terese..? Czy dla Pawła?.. ta Ania co bedzie kręcić wkoło Marcina powinnna sie zwiazac z bratem Marcina który zdradził Magde..bo zostawi Olek tą Anetke dla Iwony. I szczerze ten watek Aneta Magda zaczyna byc śmieszny. Teraz wynajmmie detektywa jakiegos.. rozsmieszaja mnie te bezrodzinne śluby gdzie sa na nich 3/4 osoby.macie racje ze scenarzysci wymyslaja i tam nie ma rodziny ktora jest od podstaw. Tylko zawsze dzieci nie po jednym rodzicu... i jakies popieprzone..